Εξαιρετικά brands περιποίησης που πιθανότατα δεν γνωρίζεις

Ώρα να ανακαλύψεις θησαυρούς

Τόνια Τζαφέρη

 

Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές… όταν ανακαλύπτεις νέα προϊόντα, εξελιγμένα και σύγχρονα, να επιδρούν εντελώς διαφορετικά στο πρόσωπο σου και να σε εντυπωσιάζουν με τις δυνατότητες τους. Κάθε προϊόν δρα διαφορετικά σε κάθε επιδερμίδα και όσο πειραματίζεσαι με νέα συστατικά και brands τόσο πιο πολύ θα απολαμβάνεις το skincare σου.

Είναι σημαντικό και το γεγονός πως το δέρμα συνηθίζει τα προϊόντα που απλώνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην έχεις εμφανής ανανέωση. Γι’ αυτό και θα έχεις παρατηρήσει πως οι beauty addicts που γνωρίζουν καλά πώς να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους, δοκιμάζουν συνέχεια νέα προϊόντα, επιστρέφοντας όμως τακτικά στα παλιά αγαπημένα τους.

Και μιας και οι πληροφορίες είναι απεριόριστες… μπορεί να σου έχουν ξεφύγει κάποια όχι τόσο γνωστά brands και αυτό συμβαίνει κυρίως, επειδή ακμάζουν στο εξωτερικό και είναι λίγο δυσεύρετα στην χώρα μας. Βλέπουμε τις ξένες beauty influencers να τα εκθειάζουν και να μιλούν non stop για τις εταιρείες αυτές, ενώ οι φανατικές θαυμάστριες που αποκτούν γίνονται όλο και περισσότερες.

Είσαι έτοιμη λοιπόν να ανακαλύψουμε μαζί brands περιποίησης τα οποία, μπορεί να μην έχουν φτάσει ακόμη στα αυτιά σου… αλλά σύντομα θα τα βλέπεις παντού. Γιατί να μην είσαι από τις πρώτες που θα τα γνωρίζεις;

1. Mario Badescu

2. Glossier

3. Burt's Bees

4. Fresh

5. Cult Beauty

6. Youth to the people

7. Herbivore Botanicals

8. Drunk Elephant

9. Gisou

10. Tarte

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares