Skip to main content

BEAUTY NEWS

Bronze SS20 «Savage Ego»: Η νέα συλλογή της Erre Due με επίκεντρο την δυναμική και ατίθαση γυναίκα

Nude-bronze αποχρώσεις, μεταλλικές υφές και αξεπέραστη λάμψη

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Πρωταγωνίστρια της συλλογής είναι η δυναμική και ατίθαση γυναίκα του σήμερα που έχει ανάγκη να δραπετεύσει από την απαιτητική καθημερινότητα, καθοδηγούμενη από τα πιο άγρια και ανυπότακτα ένστικτά της. Εντυπωσιακές nude και bronze αποχρώσεις, διακριτικές μεταλλικές υφές και στοιχεία λάμψης αποτελούν την έμπνευση της νέας συλλογής Bronze 2020 «Savage Ego». H συλλογή «Savage Ego» είναι αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που υπερασπίζεται τις αρχές της, κυνηγά τα όνειρα της και βαδίζει ασυμβίβαστη και γεμάτη σιγουριά προς το αύριο.

TRUE STAY SHADOW STYLO

Αναμφίβολα ένα μοναδικό προϊόν, η χρήση του οποίου αντανακλά αμέσως τον δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Βλέμμα ξεχωριστό, βλέμμα μοναδικό, με διάρκεια έως και 9 ώρες. H κρεμώδης σκιά ματιών True Stay Shadow Stylo, σε μορφή στυλό για εύκολη εφαρμογή και satin τελείωμα, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική χαρίζοντας της το ιδανικό “αθώο” βλέμμα. Διατίθεται σε δύο bronze αποχρώσεις, υψηλής απόδοσης, οι οποίες εντυπωσιάζουν και παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

 

 

GLOWING BRONZER

H ώρα κάθε γυναίκας να λάμψει έφτασε! To νέο Glowing Bronzer είναι δίπλα της ως ένα αντίδοτο άγχους απέναντι στην καθημερινή υπερδιέγερση, χαρίζοντας της ιδιαίτερη λάμψη και ένα sun- kissed look σε πρόσωπο και σώμα.

 

 

GLOWING POWDER

Ζει το σήμερα, λατρεύει τις προκλήσεις και φτάνει στα άκρα. Αυτή είναι η γυναίκα που της αρέσει να ξεχωρίζει, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα της με τη νέα Glowing Powder. Πούδρα με λεπτή κρεμώδη υφή για λάμψη πολυτέλειας σε πρόσωπο και σώμα.

 

 

COLOR WEAR LIP CRAYON

Αγαπάει τον εαυτό της και λατρεύει το κραγιόν στα χείλη της. Το Color Wear Lip Crayon πρεσβεύει την μοναδικότητα και την αυθεντικότητα που αντανακλά ο σύγχρονος χαρακτήρας της. Είναι ένα απαλό κρεμώδες κραγιόν σε σύγχρονη, πρακτική συσκευασία twist. Είναι εμπλουτισμένο με macadamia nut oil για ενυδατωμένα χείλη, προσφέρει πλούσιο χρώμα με περλέ αποτέλεσμα και διάρκεια έως και 4 ώρες. Διατίθεται σε μία περλέ nude απόχρωση που αναδεικνύει το ατίθασο ego της.

 

 

EVERLASTING LIQUID MATTE LIPSTICK

Η ζωή είναι μια περιπέτεια και είναι πάντα έτοιμη να ζήσει την κάθε στιγμή στα άκρα. Είναι αυθόρμητη και λατρεύει το σήμερα. Επιλέγει καινοτόμες συνθέσεις που μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο και ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής της. Το Everlasting Liquid Matte Lipstick είναι μία νέα γενιά υγρού lipstick, που χαρίζει πλούσιο ματ χρώμα και αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Έχει ενυδατικές ιδιότητες, δε στεγνώνει τα χείλη και κάνει την εφαρμογή ευχάριστη, δίνοντας μία νέα προοπτική στα υγρά κραγιόν.

 

 

PERFECT MATTE LIPSTICK

Η θηλυκότητα είναι το όπλο της και το Perfect Matte Lipstick είναι το μυστικό ομορφιάς της. Απαλό κραγιόν με εξαιρετικά απαλή, βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και ματ τελείωμα είναι όλα όσα λατρεύει στα χείλη της. Είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο από άγριο μάνγκο που προστατεύει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα χείλη.

 

 

EXCLUSIVE NAIL LACQUER

Η συλλογή Savage Ego ολοκληρώνεται με τις 5 νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις Exclusive Nail Lacquer που αναδεικνύουν κάθε μοναδική πτυχή του εαυτού της. Ένα βερνίκι που προσφέρει πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια στα νύχια, ενώ η εφαρμογή γίνεται παιχνίδι χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι, φτάνοντας την εμπειρία στα άκρα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;