Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η διάσημη πολιτικός των ΗΠΑ Alexandria Ocasio Cortez σπάει τους κανόνες και κάνει βίντεο μακιγιάζ

«Στην πολιτική υπάρχει τόσο μεγάλη κριτική γύρω από το πώς οι γυναίκες προβάλλουν τον εαυτό τους»



 

Ας το παραδεχτούμε πως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναίκες πολιτικούς να ασχολούνται με ομορφιά και μακιγιάζ. Στο προσκήνιο βρίσκονται μοντέλα και celebrities. H πάντα ανατρεπτική πολιτικός των ΗΠΑ, Alexandria Ocasio Cortez έχει καταφέρει να αναδυθεί σε μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες και αυτό  χάρη στο θάρρος και την ανατρεπτικότατη συμπεριφορά της.

Η Alexandria συνεργάστηκε πρόσφατα με ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, προκειμένου να δείξει τα αγαπημένα της μυστικά ομορφιάς αλλά και το signature μακιγιάζ της. Σίγουρα η απόφαση της Αμερικανίδας πολιτικού Alexandria Ocasio Cortez να ανεβάσει video με τα beauty tips της, είναι μια κίνηση που σπάει τους κανόνες και αξίζει την προσοχή μας. Για άλλη μια φορά δεν διστάζει να υψώσει τη φωνή της στο Κογκρέσο μιλώντας για το ρατσισμό, το φεμινισμό και τις κοινωνικές ανισότητες. Βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, αυτό όμως δεν της στερεί το δικαίωμα να ασχολείται με το μακιγιάζ της και να τονίζει τη θηλυκότητά της γιατί όπως υποστηρίζει: «Δικό μου το σώμα, δική μου και η επιλογή».

https://www.instagram.com/p/CEKReH1gUyq/

«Ο λόγος που πιστεύω πως είναι τόσο σημαντικό να μοιραστώ αυτά τα πράγματα είναι πρώτα απ’ όλα γιατί η θηλυκότητα έχει δύναμη και στην πολιτική υπάρχει τόσο μεγάλη κριτική γύρω από το πώς οι γυναίκες προβάλλουν τον εαυτό τους. Το να είσαι γυναίκα είναι αρκετά πολιτικοποιημένο εδώ στην Ουάσινγκτον. Είναι πολύ λανθασμένη ιδέα η αντίληψη πως αν ενδιαφέρεσαι για το μακιγιάζ, την ομορφιά και τη μόδα, είναι ελαφρόμυαλη», δηλώνει Alexandria Ocasio Cortez, ενώ μας δείχνει την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης για να καλύπτει τα σημάδια της κούρασης μετά τις ατελείωτες ώρες αφοσίωσης που απαιτεί η πολιτική.

Συνεχίζοντας τονίζει πως λατρεύει το κόκκινο κραγιόν της και αποτελεί ένα από τα όπλα της για τις στιγμές που θέλει να νιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση: «Θα φορέσω κόκκινο κραγιόν όταν έχω ανάγκη να τονώσω την αυτοπεποίθησή μου», περιγράφει και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;