Skip to main content

BEAUTY NEWS

Παρατείνουμε το καλοκαίρι με υπέροχα make up looks

Προτάσεις για να υποδεχτείς με χρώμα το φθινόπωρο

 



 

Τι και αν το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά, εμείς συνεχίζουμε τις καλοκαιρινές εμφανίσεις όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμα. Άλλωστε το κλίμα της χώρας μας, επιτρέπει στην καλοκαιρινή περίοδο να παρατείνεται μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να έχουμε χρόνο στην διάθεση μας για να δοκιμάσουμε μοναδικά make up trends και να υποδεχτούμε με χρώμα το φθινόπωρο.

Οι διακοπές μπορεί να τελείωσαν και να επέστρεψες στην πόλη, όμως οι βραδινές βόλτες συνεχίζονται και αυτό το σαββατοκύριακο το μακιγιάζ σου θα γίνει talk of the town, με ελάχιστο κόπο και πολύ φαντασία. Και επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να ξεχωρίζουμε  στις εξόδους μας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα, παρακάτω θα βρεις μοναδικές προτάσεις των beauty icons, που σου δείχνουν βήμα βήμα πως να πετύχεις το απόλυτο αποτέλεσμα.

Endless Blue: Το μπλε είναι το αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το μακιγιάζ της σεζόν. Ταιριάζει απίστευτα είτε σε ξανθές, είτε σε μελαχρινές και μάλιστα αποτελεί hot trend και του φετινού φθινοπώρου.

Cherry summer look: Ένα ρομαντικό make up tutorial με έμφαση στα κερασί χείλη. Χωρίς πολλές υπερβολές και σε minimal ύφος, είναι ένα από τα μακιγιάζ που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση αν έχεις αργήσει στο ραντεβού σου.

Glowy Glam: Η λάμψη σε συνδυασμό με την χρυσαφένια επιδερμίδα είναι το must των ημερών. Για μια εντυπωσιακή λαμπερή εμφάνιση με έντονα κοραλί χείλη αλλά και bronze αποχρώσεις, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το παρακάτω tutorial.

Yellow for Summer: Αν πάλι ανήκεις στις beauty addicts και θέλεις πάντα να κάνεις την διαφορά, δοκίμασε να προσθέσεις έντονα χρώματα στο μακιγιάζ σου, όπως είναι το κίτρινο. Να είσαι σίγουρη πως όλοι θα μιλούν για το υπέροχο make up looks σου.

Cover photo credits: Yossi Michaeli

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30