Skip to main content

BEAUTY NEWS

Layering και στον τομέα της ομορφιάς

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τάση που αγαπούν οι Κορεάτισσες



 

Προσωπικά βρίσκομαι στο αντίθετο στρατόπεδο, όπου ο μινιμαλισμός κυριαρχεί και όσο λιγότερα προϊόντα, τόσο το καλύτερο. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την τάση του Layering και στον κόσμο της ομορφιάς που φαίνεται να κατακτά όλο και περισσότερο έδαφος.

Οι Κορεάτισσες έχουν σπουδαία και μακροχρόνια παράδοση σε ότι αφορά το skincare. Η περιποίηση τους πρόκειται για ιεροτελεστία, γι’ αυτό άλλωστε δίνουν τόση έμφαση. Σύμφωνα με αυτήν την παράδοση λοιπόν, πιστεύουν στην μοναδικότητα των προϊόντων και την ανάγκη να τα χρησιμοποιούν όλα. Κάθε προϊόν έχει και κάτι ξεχωριστό να σου προτείνει. Έτσι η περιποίηση τους σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει ένα καθαριστικό και μια ενυδατική. Αλλά εμπλουτίζουν την ρουτίνα τους, με μάσκες, έλαια, ορούς, εξιδανικευμένες ενυδατικές και φυσικά λοσιόν.

Ομολογουμένως οι επιδερμίδες τους μοιάζουν πορσελάνινες και άψογα περιποιημένες. Τα βήματα που κάνουν στη περιποίηση του δέρματός είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς επιθυμούν να έχουν λείο και καθαρό δέρμα μακροπρόθεσμα. Η ιδιαίτερη αφοσίωση που δείχνουν στη φροντίδα της επιδερμίδας έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής των προϊόντων, ο οποίος έχει ως εξής: ήπιος καθαρισμός (πολλές φορές με κάποιο έλαιο) ή απολέπιση, τονωτική λοσιόν, ορός, κάποιο αιθέριο έλαιο, μάσκα, ενυδατική κρέμα για μάτια και πρόσωπο. Ουσιαστικά ξεκινούν με τις πιο ‘’ελαφριές συνθέσεις’’ και ύστερα ολοκληρώνουν με τις πιο παχύρευστες.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department