Skip to main content

BEAUTY NEWS

Καλοκαιρινά προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωριζόμαστε ούτε το Φθινόπωρο

Τα λατρέψαμε το καλοκαίρι και θα συνεχίζουμε να τα φοράμε όλο τον χρόνο



 

Ήταν πολλά τα προϊόντα ομορφιάς που αναδείχθηκαν φέτος το καλοκαίρι. Ανακάλυψα νέα αγαπημένα, άφησα στην άκρη κάποια ήδη γνώριμα προϊόντα και έμαθα πόσο σημαντικό είναι το να δίνεις έμφαση στην ρουτίνα περιποίησης σου τις μεταβατικές περιόδους, όπου από το καλοκαίρι περνάς στο Φθινόπωρο και από τον Χειμώνα στην Άνοιξη. 

Υπήρξαν προϊόντα που φέτος το καλοκαίρι έγιναν οι καλύτεροι σύμμαχοι προκειμένου να φροντίσω όσο το δυνατόν καλύτερα την επιδερμίδα μου και το σίγουρο είναι πως δεν θα τα αποχωριστώ σύντομα... Ακόμη και το Φθινόπωρο είναι ιδανικά για να καλύψουν τις ανάγκες μας, πόσο μάλλον μετά την αφυδάτωση από τον ήλιο και την αλμύρα.

Για να ξεκινήσω με τα κλασσικά και ήδη γνώριμα... το αντηλιακό είναι προϊόν που φοριέται όλο τον χρόνο. Μπορεί ο δείκτης προστασίας να πέφτει, αλλά ακόμη και το φθινόπωρο η αντηλιακή κρέμα με χρώμα θα είναι η go to επιλογή για τα καθημερινά looks στην πόλη. 

https://www.instagram.com/p/CExOfZqpbZu/

Η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι στο Φθινόπωρο, επικεντρώνεται κυρίως στην ενυδάτωση. Είτε μαλλιών, είτε επιδερμίδας. Ζέστη και ήλιος αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά και οι μάσκες ενυδάτωσης αλλά και κρέμες, γίνονται must have.  Και αν με ρωτήσεις ποια τρία προϊόντα περιποίησης δεν έλειπαν ποτέ από το νεσεσέρ η απάντηση είναι εύκολη. Το ενυδατικό στικ της Darphin ειδικά για την περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα, η μάσκα ενυδάτωσης και η κρέμα ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν η επιδερμίδα για να επαναφέρει την υγρασία και την ενυδάτωση, κρατώντας μακριά την θαμπή και αφυδατωμένη όψη.

https://www.instagram.com/p/CC0_GcZlK52/

Τέλος το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ που αγαπήθηκε όσο τίποτα φέτος το καλοκαίρι ήταν η Terracotta. Δίνει ζεστές και ηλιοκαμένες αποχρώσεις στην επιδερμίδα και μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει την σκούρα πούδρα για τα κοψίματα. Σίγουρα το προϊόν μακιγιάζ που δεν φύγει από το νεσεσέρ μας ούτε τον χειμώνα!

https://www.instagram.com/p/B_k8bFcF29S/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson