Skip to main content

BEAUTY NEWS

Foundations που αντέχουν στην χρήση μάσκας

Για ανθεκτικό μακιγιάζ και σταθερό αποτέλεσμα στην υγρασία



 

Κάνεις το μακιγιάζ σου. Φοράς την μάσκα σου. Βγάζεις την μάσκα σου και βλέπεις όλο το foundation επάνω. Πριν τα παρατήσεις και αφήσεις για τα καλά στην άκρη το foundation, το οποίο σου προσφέρει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα αλλά και κάλυψη, υπάρχουν κάποια tips αλλά και προϊόντα τα οποία μπορούν να σου δώσουν την λύση στο πρόβλημα ή τουλάχιστον να το βελτιώσουν.

Για αρχή είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στραφείς προς προϊόντα τα οποία υπόσχονται διάρκεια και κυρίως matte υφή. Δυστυχώς τα ενυδατικά προϊόντα που λατρέψαμε το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για διάρκεια με την χρήση μάσκας. Αντιθέτως όσο πιο σταθερά προϊόντα επιλέξεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

Παρακάτω θα βρεις κάποια από τα πιο σταθερά και ανθεκτικά foundations της αγοράς, τα οποία ακόμη και με την χρήση προστατευτικής μάσκας, θα μείνουν στο πρόσωπο σου άθικτα ή τουλάχιστον δεν θα μεταφερθεί στην μάσκα σου αρκετή ποσότητα από αυτά.

Πρώτο στην λίστα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το ‘’Stay in place’’ foundation της Estee Lauder. Έχει μεγάλη διάρκεια, είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και όπως γράφει στην συσκευασία του είναι ‘’ intrasferable’’. Δεν αλλοιώνεται και δεν φεύγει από το πρόσωπο σου, παρά μόνο με ξεβαφτικό.

https://www.instagram.com/p/CD9nrlRJW6z/

Η χρήση προστατευτικής μάσκας έχει κάνει τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών να δημιουργήσουν προϊόντα προσαρμοσμένα στις νέες ανάγκες της καθημερινότητας. Έτσι και η εταιρεία της Rihanna, ‘’Fenty Beauty’’ κυκλοφόρησε ένα νέo foundation, το οποίο είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία χωρίς όμως να φράζει τους πόρους της επιδερμίδας.

https://www.instagram.com/p/CFDuAa-hvil/

Ένα από τα πιο σταθερά foundations της αγοράς είναι και το ‘’Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation’’ από την Mac. Πόσο μάλλον σε συνδυασμό με μια σταθεροποιητική πούδρα της ίδιας εταιρείας και το ‘’fixing spray’’, δεν πρόκειται να φύγει από το πρόσωπο σου, παρά την χρήση μάσκας, τον ιδρώτα και την υγρασία.

https://www.instagram.com/p/B-cVAFdnL4e/

Νοte: Η πούδρα αλλά και τα ‘’fixing sprays’’ θα αποτελέσουν τους κατάλληλους συμμάχους σου για τις επίσημες εμφανίσεις σου, όπου θες αψεγάδιαστο μακιγιάζ και επιδερμίδα, έχοντας παράλληλα την προστατευτική σου μάσκα.

Συνεχίζω τέλος με ένα ακόμη καινούργιο Foundation, από την εταιρεία Nars, το Mattitude. Είναι από τα πιο νέα προϊόντα της αγοράς που μόλις κυκλοφόρησαν. Επίσης υπόσχεται τέλεια κάλυψη και φυσικά διάρκεια. Πλέον τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν έχουν ματ υφές για καλύτερη διάρκεια και αντοχή στην υγρασία.

https://www.instagram.com/p/CEkBG5kjy3S/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department