Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τop 10: Τα δέκα πιο "όμορφα" trends που αγαπήσαμε και υιοθετήσαμε αυτή τη χρονιά!

Απολογισμός 2014!



Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και λίγες μόνο ώρες απομένουν, για να πούμε welcome home στο 2015. Τι αφήνουμε πίσω μας; Οτιδήποτε μας έκανε να στενοχωρηθούμε, να γκρινιάξουμε, να απογοητευτούμε. Τι παίρνουμε μαζί μας ως εφόδιο της νέας χρονιάς; Ως γυναίκα, δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση, μας έκαναν να γέμισαν αυτοπεποίθηση και ομορφιά, μας ανανέωσαν ψυχολογικά και εμφανισιακά. Και εδώ, σε αυτήν την τελευταία λέξη, ταιριάζει απόλυτα το παρακάτω αφιέρωμα, για τις δέκα καλύτερες προτάσεις ομορφιάς, που γνωρίσαμε, δοκιμάσαμε, υιοθετήσαμε και αγαπήσαμε το 2014 και αξίζει να κρατήσουμε ως beauty style και το 2015!

Ας δούμε τι μας εντυπωσίασε περισσότερο από τα μαγικά ραβδιά των make up artists & beauty experts.

• Molten metallics: Χρυσά, ασημί, μπρούτζινα, χάλκινα ή σκιές με γκλίτερ, όλες τους πολύτιμες αποχρώσεις που συνόδευσαν το μακιγιάζ δεκάδων μοντέλων στις πασαρέλες του εξωτερικού. Μια αίσθηση... λιωμένης λάμψης, που αναδεικνύει διακριτικά τα δυνατά σημεία του προσώπου σου. 

• Must try μανικιούρ: Το αμυγδαλωτό σχήμα και το negative space manicure που αγαπήθηκε από χιλιάδες fashion girls και αποτελεί ουσιαστικά αφηρημένη τέχνη.  

• Lip trend 2014: Berry & wine, βαθύ μπορντό, σκούρο κόκκινο και σέξι δαμασκηνί, συνθέτουν την παλέτα χρωμάτων στα χείλη.

• Αιθέρια έλαια για την περιποίηση της επιδερμίδας και της τρίχας με top επιλογές τα Argan & Moroccan oils. 

• Hair trends 2014: Χαμηλές αλογοουρές, topknot buns για τις καθημερινές εμφανίσεις σου και bangs bangs, δηλαδή η επιστροφή σε αυτό που κάποτε μπορεί να μισούσες, τη φράντζα. 

• Power 2014: Η τάση του #IWokeUpLikeThis, που αναδεικνύει και υποστηρίζει τη φυσική ομορφιά ως το πιο λαμπερό σημείο επάνω στη γυναίκα.

Στις πιο καυτές προτάσεις της χρονιάς ανήκουν και τα προϊόντα μακιγιάζ με ευεργετικές, αντιγηραντικές και επανορθωτικές  για το δέρμα ιδιότητες, όπως οι ΒΒ Creams.

Ξεχωριστή θέση κατείχαν τα καλοσχηματισμένα, μεγάλα και πυκνά φρύδια, με trend setter Cara Delavigne. 

• Lash Effect ή αλλιώς το εφέ των τεράστιων βλεφαρίδων, που χάρισε στα μοντέλα των catwalks  και όλες εσάς που το προτιμήσατε, ένα κουκλίστικο look. 

• Painterly beauty: Το αφηρημένο μακιγιάζ ματιών, που μοιάζει με αποτέλεσμα "μάχης" ανάμεσα στα πινέλα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30