Skip to main content

BEAUTY NEWS

Fox eye Make up: Το trend που κατέκλυσε Instagram και Tik-Tok 

Θυμάσαι το cat eye;  Τώρα την θέση του παίρνει το  «πονηρό» βλέμμα της αλεπούς 

 



 

Το είδαμε στην Kendal, το αγαπήσαμε στις αδερφές Hadid ενώ η Erin Parsons (makeup artist πολλών celebrities) μας έδειξε τον τρόπο για να το πετύχουμε. Ο λόγος για το fox eye make up trend, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην γραμμή eyeliner. Πριν προλάβεις να πεις πως δεν θα άλλαζες με τίποτα τo cat eye look, που σου χαρίζει αισθησιακό βλέμμα, ρίξε μια ματιά στην νέα τάση που κυριαρχεί στα social media, αποκτώντας όλο και περισσότερες πιστές θαυμάστριες.

https://www.instagram.com/p/B-0nkqzBelN/

Το fox eye ουσιαστικά είναι το update του winged eyeliner ή κλασσικού cat eye look, με την μόνη διαφορά πως έχει στόχο να μακρύνει το μάτι, χρησιμοποιώντας eyeliner τόσο στην εξωτερική γωνία του ματιού, όσο και στην εσωτερική. Μάλιστα, ένα σημαντικό hint από το παρακάτω tutorial της Brianna Fox, που σου δείχνει ακριβώς πως μπορείς να πετύχεις το «πονηρό» βλέμμα της αλεπούς, είναι πως η γραμμή eyeliner στην εξωτερική γωνία ξεκινά πιο χαμηλά σε σχέση με την συνηθισμένη γραμμή. Ήρθε η ώρα να εξασκηθείς και να τονίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου, κάτι που όλες μας έχουμε ανάγκη αυτό τον καιρό, όπου η χρήση προστατευτικής μάσκας έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον των beauty trends στα μάτια.    

https://www.instagram.com/p/CCxUZjnAzLM/

https://www.instagram.com/p/CCz3o9gAYyN/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια