Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα καλύτερα μολύβια φρυδιών για να ενισχύσεις το βλέμμα σου

Πώς διαλέγω σωστή απόχρωση και ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν



 

Με τη χρήση μάσκας το βάρος έχει πέσει αποκλειστικά στα μάτια. Τα κραγιόν έχουν μείνει στην άκρη και η μάσκαρα μαζί με τις σκιές και τα μολύβια, έχουν έρθει τους τελευταίους μήνες, στο προσκήνιο του μακιγιάζ. 

Πώς λοιπόν μπορούμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα φρύδια; Τονισμένα όσο πρέπει και καλοσχηματισμένα, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα μας; Γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντικό step στο μακιγιάζ είναι η σωστή περιποίηση των φρυδιών μας. Πολλές φορές όμως, κάνουμε λάθος επιλογές προϊόντων και δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα που δεν μας κολακεύει. Αν για παράδειγμα διαλέξουμε λάθος απόχρωση και πολλή σκούρα, τότε αυτομάτως καταστρέφουμε και το υπόλοιπο look.

Για να επιλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση φρυδιών, που είναι και το σημαντικότερο step πριν επιλέξουμε οποιοδήποτε προϊόν… το βασικό κριτήριο θα είναι η απόχρωση της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Είναι λάθος να βάφονται τα φρύδια στον ίδιο τόνο με τα μαλλιά, εκτός από κάποιες πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Σε περίπτωση που μία γυναίκα διαθέτει μαύρα μαλλιά, το καστανό φρύδι με λίγες σαντρέ αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή.

Ενώ σε ξανθές γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η απόχρωση του μολυβιού φρυδιών, ταιριάζει να είναι έναν τόνο πιο σκούρα από το φυσικό. Μπορεί για παράδειγμα να επιλέξει ένα σκούρο ξανθό, ακόμη και ανοιχτό καστανό (αν επιθυμείς πιο έντονο αποτέλεσμα) και κατά προτίμηση με μπεζ υποτόνους για να τονιστούν καλύτερα τα μάτια.

Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά, τότε μπορείς άνετα να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα και είναι πιο κοντά στο φυσικό σου. Δεν χρειάζεται να είναι πιο σκούρα ή πιο ανοιχτή. Αρκεί να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσική για να ολοκληρώσεις το σχήμα τους.

Όσες έχουν κόκκινα μαλλιά, καλό είναι να εφαρμόσουν μία μίξη καφέ - κόκκινου χρώματος, και στην περίπτωση που έχετε αρκετά λευκό δέρμα, μπορείς να τολμήσεις την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά!

Επομένως χρειάζεται αρκετή υπομονή και δοκιμή διαφόρων προϊόντων που πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν, μέχρι να βρεθεί το ιδανικό μολύβι που δεν θα αποχωρίζεσαι. Τέλος μπορείς φυσικά να ρωτήσεις για βοήθεια ειδικού, η οποία θα σου προτείνει διάφορες επιλογές. Έχοντας κατά νου τα παραπάνω, η επιλογή δεν θα βγει λάθος.

Νοte: Τα μολύβια φρυδιών είναι για καλύτερο σχηματισμό στα φρύδια και ίσως γέμισμα μικρών κενών που μπορεί να έχεις. Αν επιθυμείς όμως να γεμίσεις τα φρύδια σου, γιατί είτε είναι πολύ αραιά ή έχουν αρκετά κενά, δοκίμασε πρώτα μια σκιά φρυδιών και ύστερα ολοκλήρωσε το σχήμα με μολύβι.

Κάποια από τα καλύτερα μολύβια φρυδιών που έχουμε δοκιμάσει είναι:  


1. Diorshow Browstyler

 

2. Eye Brow Styler/ MAC Cosmetics

 

3. Brow Wiz/ Anastasia Beverly Hills.

 

 4. Eye Brow Pencil/ Yves Saint Laurent 5. Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil/ Maybelline New York

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.