Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα καλύτερα skincare instagram accounts

‘’Skincare": Η συνήθεια που έγινε λατρεία



 

Όσο η καραντίνα μας κρατά κλεισμένους στο σπίτι, τόσο ψάχνουμε τρόπους να περάσουμε δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας. Και μια από τις συνήθειες που έγινε λατρεία, είναι φυσικά η περιποίηση προσώπου. Μάσκες ομορφιάς, gadgets, ενυδατικές κρέμες, eye patches και πολλά ακόμη beauty εργαλεία, κατέκτησαν επάξια μια θέση στην καθημερινή μας ρουτίνα, τώρα που έχουμε χρόνο για περιποιήσεις.

 

 

Καθοριστικό ρόλο και στον κόσμο της ομορφιάς έχει και το instagram. Στο οποίο έχουμε συναντήσει λογαριασμούς, αφοσιωμένους ολότελα στην γυναικεία ομορφιά, στα καλύτερα προϊόντα περιποίησης που κυκλοφορούν και φυσικά στο πώς να καταφέρεις να έχεις την επιδερμίδα σου στα καλύτερα της. Η σχετικά εύκολη ενημέρωση μέσω των social media  και η πρόσβαση σε επαγγελματικά προϊόντα, έχουν καταστήσει την περιποίηση προσώπου πιο προσιτή σε εκατομμύρια γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα κορίτσια μάλιστα που είναι αφοσιωμένα στον τομέα αυτό, δεν σταματούν να εξελίσσονται, να δοκιμάζουν τα τελευταία λανσαρίσματα της αγοράς, έχοντας άποψη και γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα, τα πιο hot προϊόντα ομορφιάς. Έχουμε ξεχωρίσει λίγες, όμως πιστεύουμε πως αξίζουν ένα follow σου, προκειμένου να σε εμπνεύσουν με την αισθητική τους και να αναλάβεις δράση, ώστε να αποκτήσεις την επιδερμίδα των ονείρων σου.

(@allanaramaa)

Μπορεί το δυνατό της σημείο να είναι το μακιγιάζ, ωστόσο η διάσημη influencer από τον Καναδά, γνωρίζει καλά πως να περιποιηθεί σωστά την επιδερμίδα της. Αν έχεις μάλιστα ξηρή επιδερμίδα όπως εκείνη, σίγουρα θα βρεις πολλά προϊόντα, τα οποία θα σώσουν το πρόσωπο σου από την ξηρότητα, πόσο μάλλον τους χειμερινούς μήνες και θα βρεις τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

(@christina.kassi)

Μπορεί να ανακαλύψαμε το instagram account της τυχαία, γρήγορα όμως μας κέρδισε με την minimal αισθητική της, το λαμπερό πρόσωπο της και την Παριζιάνικη πινελιά της. Φανατική και εκείνη με την σωστή περιποίηση προσώπου, αποκτά τα πιο σύγχρονα προϊόντα ομορφιάς και τα μοιράζετε μαζί μας. 

(@theskincareproject)

 

 
Sheet mask και roller πάνε μαζί για τέλεια τόνωση και ενυδάτωση επιδερμίδας. Ο λογαριασμός ''theskincareproject'', έχει να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι να ξέρεις για δημοφιλή beauty brands αλλά και πως να τα χρησιμοποιείς σωστά. Πόσο μάλλον αν αντιμετωπίζεις δερματικά προβλήματα όπως η ακμή, είναι απαραίτητο να ψάχνεις και να γνωρίζεις ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για ακνεϊκά δέρματα και ποιά να αποφύγεις. (@theskin.diet)  

 
Πάντα up to date λογαριασμός σε ότι έχει να κάνει με skincare και συστατικά, τα οποία θα ενισχύσουν την λάμψη και θα βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας σου. Αν θες και εσύ να μαθαίνεις αναλυτικά ποια είναι τα κατάλληλα συστατικά για να απλώνεις στο πρόσωπο σου ανάλογα με τις ανάγκες σου, δεν έχεις παρά να παρακολουθείς, μένοντας ενημερωμένη. 
cover photo: (@allanaramaa) 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές