Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 beauty podcasts που αξίζει να εντάξεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Beauty tips, skincare συμβουλές, όλος ο κόσμος της ομορφιάς στα earpods σου

 



 

Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα beauty podcasts αυτή την στιγμή, που αξίζει να αφιερώσεις την προσοχή σου. Όπως τα περιοδικά, τα βιβλία ομορφιάς και τα websites, έτσι και αυτές οι audio εκπομπές στο internet, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για νέες τάσεις, νέα προϊόντα, skincare και make up συμβουλές, οτιδήποτε δηλαδή σχετίζεται με τον κόσμο της ομορφιάς και σε αφορά άμεσα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν διαμορφωθεί από beauty experts, guru ομορφιάς, make up artists, δίνοντας πολύτιμα tips, κάνοντας κριτικές και αξιολογήσεις, ενώ στα περισσότερα από αυτά μπορείς να συμμετέχεις και εσύ, κάνοντας ερωτήσεις που θα απαντηθούν σε επόμενο επεισόδιο. Το καλό με την υπόθεση αυτή είναι πως μπορείς να ακούς τα beauty podcasts οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι, χωρίς να απαιτείται να ξεκινήσεις με την σειρά. Άρχισε με εκείνο που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, αφού τα περισσότερα έχουν ξεκάθαρους τίτλους αλλά και ένα μικρό περιγραφικό lead. Ο καλύτερος τρόπος να τα απολαύσεις είναι σίγουρα η στιγμή που χαλαρώνεις κάνοντας beauté. Τώρα λοιπόν που η καραντίνα μας έβαλε και πάλι στο σπίτι, άφησε για λίγο το Netflix, φόρεσε τα earpods σου, βάλε μια sheet mask και εμπνεύσου χωρίς περιορισμούς.

 

 

Gloss Angeles: H Kirbie Johnson και η Sara Tan, δύο εκπληκτικές beauty editor, ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι απλά φανταστικό. Απολαμβάνοντας την συντροφιά η μια της άλλης, δίνουν συμβουλές για την κατάλληλη φροντίδα της επιδερμίδας, για το απόλυτο μακιγιάζ, ενώ στο στόχαστρό τους βρίσκονται οι τελευταίες κυκλοφορίες προϊόντων. Η Selena Gomez ως beauty boss της δικής της εταιρείας καλλυντικών, αλλά και η δερματολόγος πολλών διασημοτήτων Michelle Henry, συγκαταλέγονται μεταξύ των καλεσμένων τους.

 

 

 

Fat Mascara: Jessica Matlin, Jennifer Sullivan. Δύο ονόματα, ένα μεγάλο πάθος. Η λατρεία τους για τον κόσμο της ομορφιάς. Η πρώτη γνωστή beauty editor του αμερικανικού Harper's Bazzar, ενώ η δεύτερη μετρά χρόνια ως beauty expert στο Elle USA. Όλη αυτή η εμπειρία και τεχνογνωσία για την βιομηχανία της ομορφιάς, είναι το κίνητρό τους για να μιλήσουν για τα τελευταία beauty news, τις τάσεις και τα μυστικά ενώ στην παρέα τους προστίθενται ο διάσημος make up artist της και προσωπικός μακιγιέζ της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, η εξίσου γνωστή λάτρης του μακιγιάζ Charlotte Tilbury και πολλοί ακόμα που περιμένουν να τους ανακαλύψεις.

 

 

 

The Beauty Closet: Ένα είναι το μεγάλο ερώτημα των beauty lovers: Ποιο είναι το μυστικό για την απόλυτη λάμψη; Οι hostess του The Beauty Closet, Jean Godfrey-June και Megan O’Neill, είναι έτοιμες να απαντήσουν. Οι δύο beauty editors συζητάνε για θέματα που αφορούν τη non toxic ομορφιά, την τάση του clean beauty, ενώ δε λείπουν τα reviews διάσημων προϊόντων, ώστε να έχουν πλήρη επίγνωση οι ακροατές τους για τι ακριβώς εφαρμόζουν στην επιδερμίδα τους.

 

 

 

The Science of Beauty: Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνει κανείς πως κεντρικό θέμα αυτού του podcast είναι η επιστήμη της ομορφιάς. Καλά τα εντυπωσιακά μακιγιάζ, τα αμέτρητα προϊόντα βαθιάς ενυδάτωσης και λάμψης, όμως τι ακριβώς είναι οι ρυτίδες και με ποιόν τρόπο εξαφανίζονται χάρη στην ρετινόλη; H Michelle Lee και η Jenny Bailly, editors του Αllure, συναντούν δερματολόγους, χημικούς καλλυντικών και εμπειρογνώμονες αισθητικούς, κάνοντας τους δύσκολες ερωτήσεις, λαμβάνοντας ωστόσο τις πιο έγκυρες απαντήσεις. Για οποιαδήποτε skincare απορία (και όχι μόνο) μπορείς να τις εμπιστευτείς με κλειστά μάτια.  

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30