Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αφρόλουτρα που θα κάνουν τα μπάνια της καραντίνας σου πιο luxury

Για απαλή και μεταξένια επιδερμίδα, έστω και κάτω από τις πιτζάμες σου



Προσωπικά ενθουσιάζομαι με προϊόντα τα οποία κυριολεκτικά μπορούν να αλλάξουν εντελώς τις μικρές καθημερινές σου συνήθειες. Προϊόντα που έρχονται να ανατρέψουν όσα ήξερες και να προσφέρουν έστω κάτι παραπάνω στην μέχρι τώρα ρουτίνα σου. Τα απολαυστικά αφρόλουτρα, τώρα μάλιστα που υπάρχει χρόνος, είναι ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές προκειμένου να αποβάλλεις τις αρνητικές σκέψεις, αλλά και να περάσεις τον χρόνο σου χαλαρώνοντας και έχοντας χρόνο για τον εαυτό σου.

Δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να ένα μπάνιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Συγκεκριμένα προϊόντα μπορούν να αναβαθμίσουν την διάθεση σου και να βελτιώσουν την επιδερμίδα του σώματος σου. Αφού κάνεις την απολέπιση σου με λούφα ή κάποιο scrub σώματος, είναι ώρα για το επόμενο βήμα το οποίο είναι ο καθαρισμός με ένα αρωματικό και έξτρα ενυδατικό shower gel. Το μασάζ, η μεθυστικές μυρωδιές αλλά και η συγκέντρωση στην τελετουργία του μπάνιου σου, είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αποβάλλουμε την πίεση και την ένταση των ημερών.

Παρακάτω σου παραθέτουμε τα αγαπημένα μας αφρόλουτρα, τα οποία ανακαλύψαμε τους τελευταίους μήνες και δεν αποχωριζόμαστε στην καθημερινή μας ρουτίνα. Εκτός από μεθυστικές μυρωδιές που κρατούν ακόμη και μετά το μπάνιο, προσφέρουν ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Τέλος μη ξεχάσεις μετά το αφρόλουτρο σου, να απλώσεις την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα για απαλή και μεταξένια επιδερμίδα, έστω και κάτω από τις πιτζάμες σου.

 

BATH AND SHOWER LIQUID BODY CLEANSER- GRAPEFRUIT, KIEHL’S

 

 

 

THE BODY SHOP, ALMOND MILK & HONEY BATH SET.    


REVITALIZING SHOWER GEL HAIR & BODY

  

NUXE, FACE & BODY CLEANSING GEL (HONEY AND SUNFLOWER).  

 MOLTON BROWN, CHRISTMAS SET 2020
    


POMEGRANATE NOIR EXFOLIATING SHOWER GEL, JO MALONE.

      

THIS IS HER! SHOWER GEL, ZADIG & VOLTAIRE

  

APIVITA, SHOWER GEL WITH ESSENTIALS OILS
   


SAFFRON TOBACCO SHOWER GEL, KORRES

         

 

Cover photo credits: Tim Walker

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30