Skip to main content

BEAUTY NEWS

Aν πρέπει να δοκιμάσεις δυο και μόνο προϊόντα περιποίησης τότε αυτά είναι η επόμενη επιλογή σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το απόλυτο gadget ομορφιάς Foreo luna 3 και την Intral Rescue Super Concentrate



 

Αν έχεις σκοπό να επενδύσεις σε πολύ λίγα προϊόντα περιποίησης και να δεις την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται, τότε αυτή η ανάρτηση, είναι για σένα.

Δεν είναι πολλές οι φορές που ενθουσιάζομαι τόσο, με προϊόντα περιποίησης. Σίγουρα υπάρχουν αγαπημένα που ξεχωρίζουν, όμως αυτήν την φορά θα εστιάσουμε σε ένα gadget ομορφιάς αλλά και σε έναν όρο, που ήρθαν και άλλαξαν τα δεδομένα της skincare ρουτίνας μου. Πάνω από μισή ώρα δεν πρόκειται να αφιερώσω μπροστά από τον καθρέφτη πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το βράδυ πριν πέσω στο κρεβάτι μου, αλλά και όταν ετοιμάζομαι για να αφήσω το σπίτι. Επομένως όσο λιγότερα τόσο καλύτερα.

Στην δεύτερη καραντίνα όμως, είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ πολύ περισσότερο με προϊόντα περιποίησης και ομολογώ πως τα παρακάτω, όχι απλώς με εντυπωσίασαν αλλά έχουν αλλάξει εντελώς την όψη της επιδερμίδας μου, προσδίδοντας τέλειο καθαρισμό, ομοιόμορφη όψη, απαλή υφή και λάμψη.

Θα ξεκινήσω με το gadget ομορφιάς που είμαι σίγουρη, αν ασχολείσαι με skincare, θα έχεις δει χιλιάδες γυναίκες να μιλούν γι’ αυτό. Πρόκειται για το FOREO LUNA 3. Ξεκινώντας από τα βασικά πρόκειται για μια συσκευή που υπόσχεται επαγγελματική περιποίηση προσώπου, με λειτουργίες καθαρισμού, σύσφιξης και πολλών ακόμη. Ένα gadget το οποίο φέρνει την επαγγελματική περιποίηση από δερματολόγο, στο σπίτι σου! Και ενώ είχα στο νου μου, πως πρόκειται για ένα πολύ καλό καθαριστικό προϊόν, έκανα λάθος. Από την πρώτη κιόλας χρήση, νιώθεις το επαγγελματικό αποτέλεσμα που αφήνει στην επιδερμίδα σου, αφού την καθαρίζει σε βάθος και συσφίγγει τέλεια τους πόρους, αφήνοντας το πρόσωπο σου πιο απαλό από ποτέ. Άλλωστε το έχουν λατρέψει οι πιο λαμπερές stars του Hollywood, μιλώντας συχνά για το συγκεκριμένο gadget ομορφιάς από την Σουηδία.

 

 

Πιο αναλυτικά κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις που αντιστοιχούν σε τρεις τύπους επιδερμίδας: κανονική, ευαίσθητη, combination. Κανονική επιδερμίδα = ρoζ συσκευή. Ευαίσθητη επιδερμίδα= μωβ/ λιλά συσκευή και τέλος μεικτή επιδερμίδα= μπλέ συσκευή.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη η οποία δεν συγκρατεί βακτήρια και ρύπους και με το πάτημα ενός κουμπιού, το LUNA 3 ενεργοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία T-Sonic Pulsations, παράγοντας 8,000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να απομακρυνθεί το 99,9% των ρύπων και υπολειμμάτων makeup, καθώς και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, παραδίδοντας έτσι τον πιο βαθύ καθαρισμό που βοηθάει στην απόλυτη απορρόφηση όλων των skincare προϊόντων που έπονται στη συνέχεια. Ταυτόχρονα, οι δονήσεις αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα και προσφέρουν βαθιά απολέπιση, κάνοντας την να ακτινοβολεί από την πρώτη κιόλας χρήση.

Πώς το χρησιμοποιείς;

Κατεβάζεις την ειδική εφαρμογή της FOREO στο κινητό σου (διαθέσιμη σε Apple Store και Play Store) και με 16 διαφορετικές επιλογές στην ένταση των παλμικών δονήσεων αλλά και τη διάρκεια της περιποίησης, προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες, προσφέροντας customized περιποίηση. Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό, συνδέεις την συσκευή LUNA 3 με το app μέσω Bluetooth.

Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου cleanser πάνω στην συσκευή και πάτησε το κουμπί στο πίσω μέρος, για να ενεργοποιηθεί.  Με κυκλικές κινήσεις, κάνεις μασάζ στο πρόσωπο σου μέχρι να ολοκληρωθεί αυτόματα η διαδικασία (η συσκευή έχει χρονόμετρο). Αφού ολοκληρώσεις την διαδικασία αυτή, ξεπλένεις το LUNA 3 σας με νερό, (άφοβα αφού είναι αδιάβροχο) και συνεχίζεις με την skincare ρουτίνα σου, απλώνοντας τα σέρουμ και την ενυδατική σου.

Η περιποίηση όμως δε σταματά εδώ, καθώς το LUNA 3 προσφέρει επίσης και μία σειρά από τονωτικά massage treatments, που στοχεύουν στην περιοχή των ματιών, τον λαιμό, το περίγραμμα του προσώπου και το στόμα, παραδίδοντας μία πραγματικά επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση προσώπου με αίσθηση spa στην άνεση του σπιτιού σας. Το γυρίσεις από την αντίθετη μεριά (η οποία είναι πιο smooth, χωρίς βουρτσάκια) και κάνεις μασάζ με την συσκευή έχοντας την αγαπημένη σου μάσκα, προκειμένου να απορροφηθούν τα συστατικά της από την επιδερμίδα καλύτερα και να ενισχυθεί η δράση της.

Θα μπορούσα για πολύ ακόμη να σου μιλάω για το συγκεκριμένο Σουηδικό gadget που κυριολεκτικά έχει φέρει την επανάσταση στον τομέα του skincare, αλλά μόλις το δοκιμάσεις θα δεις πως αξίζει την επένδυση! Note: Όλα τα προϊόντα FOREO πωλούνται αποκλειστικά στα Sephora Greece.

(πηγή φωτογραφιών: @foreo)

Το επόμενο προϊόν μας έρχεται από την Darphin και είναι η σειρά Intral Rescue Super Concentrate.

Έφτασε στα χέρια μου την κατάλληλη στιγμή, αφού η πολύωρη χρήση μάσκας σε συνδυασμό με τις αλλαγές του καιρού αλλά το στρες των ημερών, είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην όψη της επιδερμίδας μου. Κοκκινίλες γύρω από την περιοχή της μύτης και του στόματος, όπως επίσης και μικρά σπυράκια στην ίδια περιοχή (maskne) ήταν ένα από τα δερματικά θέματα που είχα να αντιμετωπίσω. Το να μη φοράω μάσκα είναι κάτι που δεν διαπραγματεύομαι, οπότε η λύση έπρεπε να βρεθεί στο skincare κομμάτι, όπως έγινε.

Φυσικά ο βαθύς καθαρισμός και η ήπια καθημερινή απολέπιση χάρη στην Foreo βοήθησαν καθοριστικά στο πρόβλημα. Και σε συνδυασμό με την σειρά Intral Rescue Super Concentrate, η επιδερμίδα μου είχε επανέλθει στις καλές της ημέρες. Πρόκειται ουσιαστικά για μια θεραπεία διάσωσης της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, προσφέροντας εντατική φροντίδα για να καταπραΰνει, να σταθεροποιεί και να ενδυναμώνει το κουρασμένο δέρμα.

Με θρεπτικά συστατικά, ο ορός αναπληρώνει την ενυδάτωση και ενισχύει την άμυνα του δέρματος έναντι περιβαλλοντικών παραγόντων παρέχοντας καταπραϋντική ανακούφιση.  Πόσο μάλλον αν έχεις ερεθισμένη επιδερμίδα, ο συμπυκνωμένος ορός περιέχει ένα μείγμα ηρεμιστικού εκχυλίσματος χαμομηλιού και φυκιών, που βοηθούν στην άντληση τοξινών από το δέρμα, εμποδίζοντας έτσι τη συσσώρευση βακτηρίων στους πόρους. Το εκχύλισμα φυκιών, παράλληλα με την ενυδατική βιταμίνη Ε ενισχύει το δέρμα με αντιοξειδωτική ισχύ, προστατεύοντας την επιδερμίδα σας από βλάβες στην υπεριώδη ακτινοβολία και αστικούς ρύπους.

Πώς το χρησιμοποιείς;

Η συσκευασία περιέχει 4 ‘’αμπούλες’’. Μια για κάθε εβδομάδα. Απλώνεις τον ορό στο πρόσωπο σου, πριν την ενυδατική καθημερινά πρωί και βράδυ και από την πρώτη στιγμή βλέπεις την ομοιομορφία και την λάμψη που προσφέρει. Συν περιέχει 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

(πηγή φωτογραφιών: @darphin)

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30