Skip to main content

BEAUTY NEWS

6 casual χτενίσματα που θα λατρέψεις τις ημέρες καραντίνας σου

Απογείωσε τα scrunchies και το ατημέλητο look



 

Και οι μέρες περνούν. Και εύχομαι να περνάς όσο πιο δημιουργικά και ευχάριστα γίνεται.  Γιατί γίνεται, ακόμη και οι μέρες μέσα στο σπίτι έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Με την εμφάνιση όμως τι γίνεται; Ελπίζω να μην την έχεις αφήσει τελείως στην άκρη. Μπορεί να βρίσκεσαι όλη μέρα σπίτι, αλλά να εμφανίζεσαι σε βίντεοκλήσεις και φυσικά να πηγαίνεις το περπάτημα σου, έστω και αν είναι για λίγο. Οι αλλαγές πλέον έχουν γίνει καθημερινότητα και στην ρουτίνα περιποίησης σου, μπορεί να έχεις αφαιρέσει μακιγιάζ, αλλά καλύτερα να μην παραμελήσεις την περιποίηση των μαλλιών σου.

Πόσο μάλλον την περίοδο αυτή που έχεις χρόνο για θεραπείες μαλλιών, μάσκες και φυσικά αποφυγή θερμότητας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για επανόρθωση, ενυδάτωση και λιγότερη φθορά. Πώς λοιπόν μπορείς να έχεις τα μαλλιά σου σε πολύ κατάσταση ακόμη και στην καραντίνα;  Παρακάτω σου έχουμε τα ιδανικά χτενίσματα, προκειμένου να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά, χωρίς ισιωτικές και πιστολάκι, αλλά ταυτόχρονα τόσο περιποιημένα όσο πρέπει.  Μεταξωτά scrunchies, πλεξούδες και αλογοουρές θα γίνουν τα νέα σου καθημερινά χτενίσματα, τόσο τώρα όσο και μετά την καραντίνα.

 

              
(@matildadjerf @leonniehanne @iliridakrasniqi @ariviere)  

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις