Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα hairstyles που επιλέγουν iconic influencers όσο μένουν σπίτι

Γιατί και η καραντίνα θέλει την περιποίησή της



Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να περιποιηθούμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, προκειμένου να μας βρει η νέα χρονιά πιο όμορφες από ποτέ. Και όταν λέω όμορφες, ασφαλώς δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και στον εσωτερικό μας κόσμο, καθώς το να αισθάνεσαι όμορφα και καλά μέσα σου, είναι κάτι που το έχεις περισσότερο από ποτέ ανάγκη αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το μυστικό για να το πετύχεις, πρώτον είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι υπερβολικά για τα πάντα και δεύτερον να βγάλεις από πάνω σου τις πιτζάμες και φόρμες σπιτιού που δεν αποχωρίζεσαι όλη την ημέρα από την αρχή του lockdown. Αντί αυτών, βάλε το αγαπημένο σου cozy πουλόβερ, συνδύασε το με τους χρυσούς κρίκους σου και έπειτα από ένα σύντομο skin care, ολοκλήρωσε την καραντινάτη εμφάνισή σου με ένα πανεύκολο stylish χτένισμα, όπως ακριβώς τα iconic κορίτσια του Instagram. Ένα scroll down είναι αρκετό για να πάρεις μπόλικες ιδέες και να φτιάξεις τα πιο εντυπωσιακά hairstyles για τα επόμενα video calls σου αλλά και τις σύντομες βόλτες σου.

Sleek low σινιόν

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh Dale (@monikh)

 

90s claw clip

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Tønder (@couturekulten)

 

Pumped up αλογοουρά

 

 

Messy πλεξίδα

 

 

Just natural

 

 

Half up με αφέλειες

 

 

Simple scrunchie ponytail

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department