Skip to main content

BEAUTY NEWS

Leave in cream: Οι καλύτερες θεραπείες μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα

Πρόσθεσε στην hairstyle ρουτίνα σου μια έξτρα δόση λάμψης και ενυδάτωσης σε χρόνο dt

 



 

Αν το καλοσκεφτείς οι leave in θεραπείες μαλλιών λειτουργούν ακριβώς όπως η ενυδατική κρέμα που βάζεις στο πρόσωπο σου: ενυδατώνει σε βάθος τις ίνες της τρίχας, σφραγίζει την υγρασία και χαρίζει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά. Αν λοιπόν το σαμπουάν είναι το καθαριστικό των μαλλιών σου και το conditioner που εφαρμόζεις αμέσως μετά και ξεβγάζεις, είναι μια στιγμιαία μάσκα θεραπείας, οι κρέμες χωρίς ξέβγαλμα είναι το επόμενο αναγκαίο step στην hairstyle ρουτίνα σου, αφού μένουν πάνω στην τρίχα, έχοντας όλο το χρόνο να ενεργοποιήσουν σε βάθος τις μέγιστες δυνατότητες τους, προσφέροντας αξιοσημείωτη θρέψη και επανόρθωση της τρίχας. 

 

 

Αυτές οι κρέμες μαλλιών χαρίζουν πληθώρα πλεονεκτημάτων στα μαλλιά. Μεταξύ αυτών το ευκολότερο χτένισμα, προλαμβάνοντας το φριζάρισμα και το σπάσιμο, η επανόρθωση της κατεστραμμένης τρίχας, η προστασία από ακτίνες UV και την υψηλή θερμοκρασία, η επαναφορά της λάμψης στα θαμπά μαλλιά, η άμεσα υγιής όψη τους. Το σημαντικότερο ωστόσο προτέρημα των leave in cream, είναι πως δεν χρειάζεται να περιμένεις 10 λεπτά μέσα στο ντουζ, όπως συμβαίνει με τις μάσκες μαλλιών, αφού πολύ απλά τις εφαρμόζεις μετά το μπάνιο και δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Η πλούσια σύνθεση τους με πολύτιμα συστατικά (κερατίνη, έλαιο agran,  κλπ) είναι ακριβώς η θεραπεία που χρειάζονται τα μαλλιά σου σε χρόνο dt και κυρίως χωρίς να ξοδεύεις μια περιουσία στο κομμωτήριο. Οι παρακάτω αγαπημένες leave in θεραπείες αποτελούν την no1 επιλογή για υγιή, λαμπερά και απαλά μαλλιά. Δοκίμασε μια and thank me later!

 

 

Botanical Repair Strengthening Leave-In Treatment, Aveda: Με την πολυετή εξειδίκευση στα φυτικά προϊόντα μαλλιών, η Aveda δημιούργησε τη μοναδικό αυτή θεραπεία για όλους τους τύπους μαλλιών με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης χωρίς χημικά πετρελαίου ή νερό. Το botanical repair leave-in treatment επανορθώνει άμεσα και δημιουργεί νέους δεσμούς στην τρίχα εκ των έσω, δυναμώνοντας τα μαλλιά. Δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας και αποκαθιστά τους κατεστραμμένους με φυσική τεχνολογία. Περιέχει φίλτρα UV, μεταμορφώνοντας άμεσα τα μαλλιά μετά από την πρώτη κιόλας χρήση.

 

 

Hydration All in One Leave-in Conditioner, Moroccanoil: Θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα σε μορφή σπρέι για όλους τους τύπους μαλλιών. Ενυδατώνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, χαρίζοντας 72 ώρες απαλότητας και θρέψης. Προλαμβάνει το σπάσιμο και την καταστροφή εξαιτίας της χρήσης εργαλείων styling.

 

 

Color Protect Leave In Conditioner, Apivita: Μαλακτική κρέμα προστασίας χρώματος εμπλουτισμένη με ηλίανθο και μέλι που ενυδατώνει, διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, προστατεύοντάς το από το ξεθώριασμα. Το νερό της σύνθεσης του έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό και αντιγηραντικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα

 

 

Luxury Black Seed Oil Leave-In Conditioner, CHI: Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Η σύνθεσή του βασίζεται στο black seed Oil, ένα εξαιρετικά πολύτιμο έλαιο, από τους σπόρους του ανθοφόρου φυτού Nigella Sativa, γνωστού για τις ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και τα αντιοξειδωτικά. Βοηθάει στην απομάκρυνση του φριζαρίσματος και προετοιμάζει κατάλληλα τα μαλλιά για τη διαδικασία του styling.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts