Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της μέσα από την skincare σειρά JLo Beauty

Τα πρώτα teaser του brand της



Η Jennifer Lopez λίγους μήνες νωρίτερα ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της βήμα στο χώρο της ομορφιάς, που δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία ενός νέου brand με την υπογραφή της. Ο λόγος για το JLo Beauty, όπου γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια ακαταμάχητη selfie με απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το νέο της project. «Sunset glow ... #Το JLoBeauty έρχεται σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά η λεζάντα.

 

 

Και ενώ οι περισσότερες περιμέναμε να δούμε μια νέα σειρά μακιγιάζ, με την οποία θα είχαμε την δυνατότητα να αντιγράψουμε τα εντυπωσιακά make up looks της διάσημης τραγουδίστριας, προ εκπλήξεως βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα σειρά ομορφιάς με έμφαση στα skincare προϊόντα, αποδεικνύοντας πως το πολυπόθητο glowy skin της 51χρονης Λατίνας, οφείλεται κυρίως στην σωστή περιποίηση και φροντίδα. «Αυτό δεν είναι μόνο ένα έργο πάθους, είναι ένα όνειρο 30 ετών. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά της περιποίησης της επιδερμίδας μου» τονίζει η Jennifer Lopez σε ένα από τα teaser που κοινοποιήθηκαν στον λογαριασμό του brand.

 

 

Με επίσημο moto «Η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης», το JLo Beauty απευθύνεται σε όλες τις δυναμικές γυναίκες, που ξεπερνούν τα όρια τους, δίνοντας τους το κίνητρο να αισθάνονται όμορφες σε κάθε ηλικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το brand θα περιλαμβάνει ενυδατικές κρέμες, facial cleansers και ορούς, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με όλα τα beauty μυστικά της καλλονής star την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι πιο χρήσιμες φράσεις που μπορούν να αποκλιμακώσουν μια διαφωνία

Το να διαφωνείτε είναι δείγμα υγείας, δείτε πώς να το κάνετε πιο αποτελεσματικά

CELEBS

Στέφανο Σαρτίνι: Ο χωρισμός με τη Ρούλα Κορομηλά και το τέλος του Μπράβο!

Ο Ιταλός σκηνοθέτης σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα