Skip to main content

BEAUTY NEWS

Christmas Beauty: Τα advent calendars που κάνουν συναρπαστική την αναμονή των Χριστουγέννων

Τα πιο εντυπωσιακά ημερολόγια ομορφιάς για το 2020

 



 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, την συγκεκριμένη περίοδο, είναι λίγη παραπάνω αισιοδοξία και χαρά. Αυτό ακριβώς προσδοκούν να σου προφέρουν τα φετινά Beauty Advent Calendars, τα οποία έχουν ήδη κατακλύσει την αγορά και εμείς ανυπομονούμε να αποκτήσουμε. Αγαπημένα beauty brands όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχουν στόχο να μετατρέψουν την αναμονή μέχρι τα Χριστούγεννα σε μια συναρπαστική διαδικασία, για αυτό και κυκλοφορούν limited edition ημερολόγια ομορφιάς γεμάτα εκπλήξεις με παραλήπτη όλες εμάς τις beauty addicts. Δωράκια ομορφιάς, καλλυντικά, mini αρώματα, facial προϊόντα, κεράκια και πολλά ακόμα περιμένουν να τα ανακαλύψεις μέσα στις φαντασμαγορικές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες των advent calendars.

 

 

Το concept ορίζει να ανοίγεις ένα κουτάκι την κάθε ημέρα του Δεκεμβρίου μέχρι να φτάσεις στην ημέρα των Χριστουγέννων. Αν παρόλα αυτά δεν κρατιέσαι και τα ανοίξεις όλα μαζί, κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει αφού είναι λογικό να μην μπορείς να αντισταθείς στις beauty εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από κάθε ημερομηνία. Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινά από σήμερα, με τα παρακάτω beauty advent calendars να την κάνουν ακόμα πιο μαγική.

Benefit Shake Your Beauty Advent Calendar

Sephora Collection Advent Calendar Wild Wishes

The Body Shop Make It Real Together Advent Calendar

Lancôme Beauty Advent Calendar 2020

24 Days of Clinique Beauty Advent Calendar 2020

NYX Professional Makeup Advent Calendar

Kiehl’s Limited Edition Advent Calendar

MAC Boom Boom Wow Beauty Advent Calendar

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30