Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα beauty trends του 2021 που έχουν ήδη ξεχωρίσει

Skincare gadgets, φουτουριστικά looks και vegan χαρακτήρας



Φέτος, ίσως πιο πολύ από ποτέ ανυπομονούμε να αφήσουμε την περασμένη χρονιά στο παρελθόν και να υποδεχτούμε το νέο έτος. Μπορεί να μην γνωρίζουμε τι έχει να μας φέρει η νέα χρονιά, γνωρίζουμε όμως πως θα έχει αμείωτο ενδιαφέρον σε ότι αφορά τον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Μετά από αυτό το διάλειμμα, οι κορυφαίοι οίκοι, εκτός από τις δράσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας, ανυπομονούν να δημιουργήσουν ξανά και να μας αναπτερώσουν το ηθικό.

Στο τέλος κάθε χρόνου, μαζί με τα γιορτινά μακιγιάζ και σύνολα, ανυπομονούμε να γνωρίζουμε ποια θα είναι τα beauty trends που θα μας συνοδέψουν στο νέο έτος και θα μας χαρίσουν λάμψη και αυτοπεποίθηση.

Vegan καλλυντικά και συνθέσεις

Επιτέλους η σωστή επιλογή προϊόντων έχει γίνει προτεραιότητα κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της. Τα καλλυντικά και τα προϊόντα με οικολογικές συνθέσεις, που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και φυσικά δεν κάνουν πειράματα σε ζώα, είναι ξεκάθαρα το μέλλον της beauty κοινότητας. Και αν θες να το πας ένα βήμα παρακάτω, ενημερώσου για τα συστατικά και τα τοξικά χημικά, που καλύτερα να αποφεύγεις στις συνθέσεις των προϊόντων που βάζεις στο πρόσωπο  σου.

Η έμφαση στο Skincare

Την περίοδο του lockdown όλες οι γυναίκες στράφηκαν στο skincare θέλοντας να φροντίσουν σωστά την επιδερμίδα τους. Άλλωστε και η καθημερινή χρήση μάσκας, προκαλεί δερματολογικά προβλήματα, οπότε η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι μονόδρομος. Το 2021 φυσικά συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, αφού προς το παρόν τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει γύρω μας όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας. Έτσι λοιπόν επενδύουμε σε κρέμες, έλαια προσώπου, μάσκες ομορφιάς αλλά και skincare gadgets που μπορούμε να χρησιμοποιούμε στο σπίτι.

Αμέσως μετά η έμφαση δίνεται στο μακιγιάζ ματιών

‘’Όλα τα φώτα’’ στρέφονται στα μάτια μας, μιας και είναι τα μόνα που μένουν ακάλυπτα λόγω της μάσκας. Αναμένεται να δούμε πιο extreme μακιγιάζ, με έντονα eyeliner, μεταλλικές σκιές και εντυπωσιακά smokey-eye looks, που θα απογειώσουν το στυλ μας!

‘’Φουτουριστικά στοιχεία’’

Το 2021 είναι η χρονιά που μας καλεί να απελευθερωθούμε, να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα, να τολμήσουμε να φορέσουμε ακόμα και τα πιο extreme χρώματα, χωρίς να σκεφτόμαστε τις γνώμες των γύρω μας. ‘’Τα extreme looks’’ με τα πιο pop χρώματα και glitters, αναμένεται να απογειωθούν.

Φυσικότητα

Ίσως έχει βαρεθεί να το βλέπεις παντού, αλλά και πάλι η φυσική ομορφιά είναι αυτή που κερδίζει και μένει αναλλοίωτη στον χρόνο, καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου με τον πιο ‘’σωστό’’ τρόπο. Το έντονο foundation και οι τεχνικές ‘’baking’’ ανήκουν στο παρελθόν. Αγκαλιάζουμε τη φυσική επιδερμίδα, που ξεκινά από το καλό skincare και αποφεύγουμε τα περιττά προϊόντα, που επιβαρύνουν.

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια

Μια τάση που ομολογουμένως δεν περιμέναμε να δούμε, είναι πως τα πολύ έντονα και μεγάλα φρύδια που βλέπαμε non stop, θα αντικατασταθούν από πιο λεπτά. Toυλάχιστον οι πασαρέλες με συλλογές και beauty looks, έδειξαν μια ‘’επιστροφή’’ στα πιο περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια και όχι τόσο στα ατίθασα και φυσικά.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department