Skip to main content

BEAUTY NEWS

Métiers d’ Art 2020/21: Τα beauty looks του οίκου Chanel είναι το απόλυτο inspiration για τις φετινές γιορτές

Party looks με girly και rock διάθεση εμπνευσμένα από τα '60s

 



 

Οι επιδείξεις του οίκου Chanel έχουν έναν μοναδικό τρόπο να προκαλούν δέος στον κόσμο της Μόδας, αφού χαρακτηρισμοί όπως συγκλονιστικές και μαγικές είναι πολύ λίγοι για να περιγράψουν την πρωτότυπη αυθεντικότητα τους. Το φετινό Chanel Métiers d’ Art show, που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα στο εμβληματικό κάστρο Château de Chenonceau, μας ταξίδεψε σε μια παραμυθένια εποχή με έντονα στοιχεία του σήμερα αλλά και του αύριο. Η παρουσίαση της Collection 2020/21 έλαβε χώρα απουσία κοινού, καθώς στη front row καθόταν μόνο η Kristen Stewart, ενώ με ιδιαίτερο δυναμισμό τα μοντέλα περπάτησαν πάνω στα ασπρόμαυρα τετράγωνα του δαπέδου αναδεικνύοντας με τον πιο κομψό τρόπο την νέα συλλογή της Virginie Viard, η οποία ήταν σαφώς επηρεασμένη από τις γυναίκες της Αναγέννησης.

https://www.instagram.com/p/CIbAfVaoQ_k/

Τα περίτεχνα σύνολα της επίδειξης ολοκλήρωναν συγκλονιστικά beauty looks με rock-and-roll και natural διάθεση. Συγκεκριμένα για το φετινό show η Global Creative Make up and Colour Designer του οίκου Chanel, Lucia Pica, εμπνεύστηκε κυρίως από iconic εμφανίσεις εμβληματικών προσωπικοτήτων των '60s, όπως η Twiggy, η Edie Sedgwick και η Jane Birkin. Το επίκεντρο του make up, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναμενόμενο και lockdown inspired, ήταν τα μάτια, όπου το εντυπωσιακό smoky eye look με μαύρη σκιά σε σχήμα μισοφέγγαρου, έκλεψε την παράσταση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών αλλά και στην γραμμή των κάτω βλεφαρίδων με έντονο μαύρο eyeliner. Το υπόλοιπο πρόσωπο έμοιαζε natural, σχεδόν γυμνό από make up, ενώ η απαραίτητη λάμψη δόθηκε στα χείλη, με ένα διάφανο gloss.

https://www.instagram.com/p/CIV5Qb3B9NZ/

Τα hairstyles των μοντέλων έδειχναν φυσικά, σχεδόν ανεπιτήδευτα, αποδεικνύοντας πως οι κορυφαίες τάσεις της χρονιάς εστιάζουν στην απλότητα. Natural υφές και χαλαροί κυματισμοί σε μακριά αλλά και κοντά μαλλιά ενίσχυαν τον girly and rock χαρακτήρα των beauty looks. Όπως διαπιστώνεις κανείς με ευκολία, μακιγιάζ και μαλλιά έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να τα αντιγράψουμε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, κλέβοντας τις εντυπώσεις στις γιορτινές μας εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CIbsMjChzTP/

https://www.instagram.com/p/CIWIIZHiN72/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...