Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 ενισχυτικά προϊόντα λάμψης για να προσθέσεις στην skincare ρουτίνα σου

Γιατί η λέξη των ημερών, δεν είναι άλλη από την ‘’λάμψη’’



 

Τι και αν τους τελευταίους μήνες, είχαμε ξεχάσει πολλές από τις συνήθειες που γνωρίζαμε, ήρθε η στιγμή όπου έχουμε την κατάλληλη αφορμή, να θυμηθούμε όλα όσα μας είχαν λείψει.  Glam ντυσίματα, εντυπωσιακά μακιγιάζ με έντονα χείλη και φυσικά αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα.

Μιας και το skincare έχει ανθίσει όσο ποτέ τους μήνες της καραντίνας και οι περισσότερες έχουμε εστιάσει το ενδιαφέρον μας εκεί, αυτές τις ημέρες προσθέτουμε λίγα ακόμη προϊόντα, τα οποία υπόσχονται να μας δώσουν έξτρα λάμψη και πιο φωτεινή όψη, ειδικά τις γιορτινές ημέρες που βρίσκονται μια ανάσα μακριά. Ακόμη και αν αποφασίσεις να μην χρησιμοποιήσεις μακιγιάζ για τις γιορτές, ένα ενισχυτικό προϊόν για λάμψη θα βοηθήσει σημαντικά προκειμένου να αποκτήσεις μια ονειρεμένη επιδερμίδα.

Η αγορά προσφέρει εκατοντάδες τέτοιες επιλογές και σε αυτήν την ανάρτηση θα εστιάσουμε στις 5 από τις πιο δημοφιλείς και σε αυτές που εμείς δοκιμάσαμε και είδαμε αποτελέσματα. Από την πρώτη εφαρμογή η ενυδάτωση και ο ιριδισμός είναι φανερός, ενώ με λίγο highlighter αργότερα στο μακιγιάζ, το αποτέλεσμα απογειώνεται.

- Dr. Barbara, Sturm Glow Drops

- Dior, Capture Youth Glow Booster (Age delay illuminating serum)

- Darphin, Intral Rescue Super Concentrate 

- Clarins, Face treatment oil blue orchid

- Caudalie, Vinoperfect Radiance Serum

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς