Τα skincare trends του 2021 υπόσχονται υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Οι νέες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

2021 καλωσόρισες! Μια νέα χρονιά με 365 νέες ευκαιρίες έχει ήδη ξεκινήσει, έχοντας όλο τον χρόνο μπροστά σου να αποκτήσεις την αλαβάστρινη επιδερμίδα των ονείρων σου. Η χρονιά που αφήσαμε πίσω μας μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως ανάμεσα  σε όλα τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, αναδύθηκαν και ορισμένα πολύ σημαντικά για την beauty ρουτίνα μας. Ένα από αυτά είναι πως κληθήκαμε να γίνουμε experts στο skin pampering, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην υγιή και λαμπερή όψη του προσώπου μας. Το παρατεταμένο διάλειμμα από την makeup ρουτίνα δημιούργησε και αυτό με την σειρά του νέες προτεραιότητες στο ζήτημα της ομορφιάς, ενώ ο πειραματισμός στο σπίτι με DIY συνταγές πέρασε σε άλλο επίπεδο. Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν το προμήνυμα των skincare trends που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες και σε συνδυασμό με την εξέλιξη της beauty βιομηχανίας, σου παρουσιάζουμε τις κορυφαίες τάσεις για την χρονιά που βρίσκεται μπροστά μας.

 

 

1. Skinimalism: Ένα όρος όχι και τόσο άγνωστος πλέον, αφού η φυσική ομορφιά επέστρεψε για τα καλά το 2020, ενώ θα συνεχίσει να αποτελεί πρωταρχικό trend και για το 2021. Skin + minimalism σημαίνει λιγότερη χρήση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Στην πραγματικότητα δεν θα σταματήσουμε εντελώς να χρησιμοποιούμε τα παραπάνω, όμως ήδη έχουμε στραφεί σε πιο ανάλαφρες υφές, που σέβονται την επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον. Η φυσική λάμψη στηρίζεται καθαρά στην skincare ρουτίνα, η οποία έχει σαν βάση την ποιότητα των προϊόντων και όχι την ποσότητα ή την διαφήμιση αυτών. Απλές και καθημερινές εκδοχές του μακιγιάζ, όπως επίσης και το no makeup makeup λατρεύτηκαν ήδη από τις περισσότερες από εμάς.

2. The upper area: Η αισθητική δερματολογία εξελίσσεται ακόμα περισσότερο προσφέροντας μη επεμβατικές θεραπείες για απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα. Το ενδιαφέρον ωστόσο των ειδικών εντοπίζεται κυρίως στην περιοχή των ματιών αλλά και του μετώπου, αφού αυτά παραμένουν προς το παρόν ακάλυπτα από την προστατευτική μάσκα. Έτσι μεγάλη προσοχή θα δοθεί στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια, στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος, όπως επίσης και στο brow lift.

 

 

3. Home Care: Οι ατελείωτες ώρες της παραμονής μας στο σπίτι τελικά άξιζαν τον κόπο σε κάποιο βαθμό. Η περιποίηση και η φροντίδα που προσφέραμε στον εαυτό μας όλο αυτό το διάστημα, έγινε συνήθεια και πλέον αποτελεί ένα από τα beauty trends της νέας χρονιάς.   Κατά αυτόν τον τρόπο, εστιάζουμε περισσότερο στις ανάγκες της επιδερμίδας μας και ακολουθούμε τα κατάλληλα βήματα για την διατήρηση της νεανικής όψης, όπως συχνές μάσκες ομορφιάς, skincare gadgets, δερμοκαλλυντικά κ.α. Η καταπολέμηση του maskne, που εμφανίστηκε με την χρήση της προστατευτικής μάσκας, πραγματοποιείται με την καθημερινή υγιεινή και φροντίδα του προσώπου.

 

 

4. Body Τreatments: Το 2021 στις skincare προτεραιότητες μας προστίθεται και οτιδήποτε αφορά την περιποίηση του σώματος. Οι beauty experts τονίζουν την αναγκαιότητα να φροντίζουμε και να επενδύουμε σε θεραπείες που αφορούν την επιδερμίδα αλλά και το σώμα μας γενικότερα, ενώ αξίζει να του συμπεριφερόμαστε όπως και το πρόσωπο. Γι’ αυτό  τους επομένους μήνες θα δούμε μεγάλη κινητικότητα στις θεραπείες σώματος, όπως απολεπίσεις, ενυδάτωση, μασάζ και γυμναστική. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares