Skip to main content

BEAUTY NEWS

Wet Weather Hair: Χτενίσματα για στιλ στις βροχερές ημέρες

Εύκολες επιλογές που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου


Κωνσταντίνα Κύρκου

Όσο μου αρέσουν οι κρύες ημέρες του χειμώνα, άλλο τόσο απεχθάνομαι το φριζάρισμα και τις ατίθασες τουφίτσες που εμφανίζονται με την παραμικρή υγρασία. Βέβαια, οι πιο δύσκολες μέρες είναι οι βροχερές, που ενώ σε προδιαθέτουν να χουχουλιάζεις όλη μέρα με μια κούπα ζεστό καφέ, σίγουρα κάποια εξωτερική δουλειά θα σου χαλάσει την απόλαυση αυτή και κάπου εδώ το όνειρο με τα όμορφα καλοφτιαγμένα μαλλιά, που δεν πετάνε ποτέ, τελειώνει! Και το χειρότερο; Ακόμα και στο σπίτι να αποφασίσεις να μείνεις όλη την ημέρα που βρέχει έξω καταρρακτωδώς, τα μαλλιά δεν πρόκειται να σου κάνουν την χάρη και να δείχνουν λεία, ισιωμένα ή ανέμελα με επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς.

Πριν προλάβεις, ωστόσο, να βγάλεις το συμπέρασμα πως μια ακόμα bad hair day μόλις σου ξημέρωσε, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοήσουμε να διορθώσεις την κατάσταση, γιατί μπορείς και μάλιστα πολύ εύκολα και γρήγορα. Τις βροχερές ημέρες, λοιπόν, βάζω στοίχημα πως θα συνεχίσεις να δείχνεις το ίδιο κομψή και στιλάτη, ακολουθώντας τον παρακάτω hair guide, τον οποίο δημιουργήσαμε για να σου προτείνουμε αγαπημένα χτενίσματα ιδανικά για τέτοιες στιγμές. Όπως θα παρατηρήσεις, μεγάλη έμφαση δίνεται στα hair accessories, τα οποία αποτελούν must item για fashionable και elegant εμφανίσεις. Ορίστε μερικές προτάσεις που αναμφίβολα θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση. 

Hair Clips:

Barrettes:

Braids:

Half Bun:

Scrunchies:

Wet Look:

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;