Skip to main content

BEAUTY NEWS

Colour trends: Αυτά τα χρώματα μαλλιών θα μας απασχολήσουν το 2021

Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή;

 



 

Έχοντας αφήσει πίσω μια χρονιά γεμάτη πειραματισμό, όπου τα homemade haircuts, τα hairstyles tutorial ή η βαφή στο σπίτι, ξύπνησαν μέσα μας την δημιουργικότητα, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε και πάλι τις υπηρεσίες των ειδικών αλλά να ανακαλύψουμε όλα τα hair trends που θα μας απασχολήσουν το 2021. Άλλωστε η αλλαγή που όλες αναζητούμε προκειμένου να ανανεωθεί τόσο η ψυχολογία όσο και οι εμφανίσεις μας, ξεχνώντας τους δύσκολους μήνες του lockdown, είναι αναμφισβήτητα εκείνη των μαλλιών, αφού δεν είναι μόνο μια σχετικά εύκολη απόφαση, αλλά και μια απολαυστική εμπειρία που θα σε κάνει να κοιτάξεις αισιόδοξα το μέλλον.

 

 

New hair, new me λέει το quote και συμφωνούν ομόφωνα hair experts και top colorists, οι οποίοι προτείνουν μια εντελώς νέα εμφάνιση, απόλυτα σύμφωνη με τα hair colours trends, που ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα iconic girls των social media αλλά και αγαπημένες celebrities. Οι ειδικοί του χώρου επισημαίνουν πως τα χρώματα των μαλλιών αυτής της χρονιάς θα είναι πιο ζωντανά και φωτεινά, ώστε να χαρίζουν μια αίσθηση λάμψης και αυτοπεποιθήσεις, απαλλαγμένα από τις σκοτεινές αναμνήσεις των προηγούμενων μηνών. Το βουτυράτο ξανθό, το all time classic σοκολατί καστανό, οι ανταύγειες με pop αποχρώσεις, αποτελούν κάποιες από τις προτάσεις που θα βλέπουμε σιγά σιγά παντού γύρω μας.

Για ένα απόλυτα ανανεωμένο look, οι παρακάτω hot τάσεις θα σε πείσουν για την αλλαγή

Creamy Blonde: Η ζεστασιά του ήλιου αλλά και η όψη του φυσικού αποτελέσματος είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο ξανθό χρώμα. Σε αυτό θα περιέχονται αναμφίβολα αποχρώσεις του βουτύρου, του σιταριού ακόμα και του λεμονιού.

https://www.instagram.com/p/CGiLrGcp2RJ/

Icy Blonde: Το «παγωμένο» ξανθό είναι η τέλεια επιλογή για εκείνες που δεν φοβούνται την αλλαγή αλλά αγαπούν τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Μεταξύ ξανθού και silver, το icy blonde με μια δόση pop χρώματος για βάση, αποτελεί το νεανικό look που θα λατρέψεις.

https://www.instagram.com/p/B2AQYipHXEQ/

Rich Chocolate: Το βαθύ και πικάντικο σοκολατί καστανό είναι η διαχρονική επιλογή για κάθε μελαχρινή που σέβεται την αξία του. Είτε κλασσικό είτε με μερικά ζεστά highlights στους τόνους της κανέλας, το γλυκό και ταυτόχρονα glossy καστανό δεν θα σε απογοητεύσει στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CGBgcOflZu4/

Dark Espresso: Αν είσαι πιστή στο πλούσιο «καθαρό» καστανό, δύσκολα ξεφεύγεις και όχι άδικα, αφού εντάσσεται στα πιο κολακευτικά χρώματα. Το αυθεντικό χρώμα του espresso διαθέτει ακριβώς όση λάμψη χρειάζεται, για να ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/CKJxkXGjOYm/

Auburn Red: Ναι ήρθε η στιγμή να τολμήσεις πραγματικά. Το φλογερό, φωτεινό κόκκινο είναι ο καλύτερος τρόπος να αναβαθμίσεις τα look σου και να δοκιμάσεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.

https://www.instagram.com/p/CGSYa6ijvsI/

Multicolored Hair: Αν όντως αποφάσισες να κάνεις μια πραγματική αλλαγή στα μαλλιά σου το 2020 και έδωσες μια pop πινελιά από pastel ροζ αποχρώσεις, φέτος έχεις το ελεύθερο να δοκιμάσεις περισσότερα από ένα pastel χρώματα. Η ζωντάνια αλλά και η ένταση των χρωμάτων υπόσχονται την πιο cool εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CGK9s-mJ4zr/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Πιστεύω ότι το αύριο είναι άλλη μια μέρα και πιστεύω στα θαύματα». Όντρεϊ Χέμπορν

Το απόλυτο icon κομψότητας και σοφίας γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1929 κ αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει