Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τop προϊόντα για την περιποίηση χειλιών τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Τα lip balms που θα σου χαρίσουν απαλά χείλη, προστατεύοντάς τα από τις τσουχτερές θερμοκρασίες

 



 

Και σε ποιόν δεν αρέσει μια ηλιόλουστη κρύα ημέρα του Ιανουαρίου, με ζεστό καφέ στο χέρι και χουχούλιασμα; Σίγουρα στα χείλη μας! Ναι αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσο εσύ απολαμβάνεις τις κρύες ημέρες του χειμώνα άλλο τόσο τα χείλη σου υποφέρουν με τις τσουχτερές θερμοκρασίες. Το αποτέλεσμα γνωστό σε όλες μας, αφού έστω και μια φορά αυτή την εποχή του χρόνου, θα βρεθούμε με σκασμένα χείλη, αφυδατωμένα, που πολλές φορές ματώνουν και φυσικά πονάνε. Αυτό συμβαίνει έντονα με τις χαμηλές θερμοκρασίας, γιατί το δέρμα το χειλιών είναι πολύ λεπτότερο και ευαίσθητο συγκριτικά με το υπόλοιπο πρόσωπο. Όπως επίσης και η απουσία σμηγματογόνων αδένων, καθιστά αδύνατη την παραγωγή λιπαρών στοιχείων, με τα χείλη να είναι συνεχώς εκτεθειμένα στο κρύο.

 

 

Tips για απαλά, όμορφα χείλη και τον χειμώνα

Αφού έχουμε ξεκαθαρίσει πως το κρύο κάνει ζημία στην λεπτή και ευάλωτη περιοχή των χειλών, τώρα είναι η ώρα να μάθεις το μυστικό που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα χείλη σου απαλά, έτοιμα για φίλημα. Και ενώ θα περίμενε κανείς πως όλη αυτή η εισαγωγή θα έκρυβε από πίσω της κάτι το συγκλονιστικό και μυστηριώδη, στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζονται τα χείλη σου είναι η βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Το ξέρω ότι το γνώριζες, όμως τώρα πρέπει και να το εφαρμόσεις. Για αυτό απαραίτητη είναι η παρουσία ενός αποτελεσματικού lip balm στο νεσεσέρ σου, που θα εξαφάνιση την ξηρότητα και την ταλαιπωρία. Το καστορέλαιο, το βούτυρο καριτέ, η γλυκερίνη, η βιταμίνη E, το υαλουρονικό οξύ είναι μερικά από τα συστατικά που κάθε καλό lip balm πρέπει να περιέχει. Πριν την εφαρμογή του σιγουρέψου πως τα χείλη σου έχουν απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με την οδοντόβουρτσα σου ή ένα lip scrub. Εφάρμοσε ένα πλούσιο στρώμα lip balm κάθε νύχτα, ανανέωσε μέσα στην μέρα αλλά και κάθε φορά που θα νιώθεις ότι σε τραβούν.

Ακολουθούν τα καλύτερα lip balms που θα χαρίσουν απλόχερα απαλότητα και υγεία στα χείλη σου:

Lip Balm SPF15, Bobbi Brown

 

 

Honey Lip Balm- Ultra- Nourishing and Repairing, Nuxe

 

 

Lipbalm Yogurt SPF20, Korres

 

 

Coral Tinted Lip Treatment Sunscreen SPF 15, Fresh Sugar

 

 

Vitamin E Lip Care SPF15, The Body Shop

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;