Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι καλύτερες παλέτες σκιών 2021

H έμφαση στα μάτια με ζεστές αποχρώσεις



 

Με την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας, το μακιγιάζ δεν σταματά, αλλά προσαρμόζεται. Και όλη η προηγούμενη χρονιά, μας έδειξε πως κυρίαρχος πρωταγωνιστής στον κόσμο της ομορφιάς είναι το σωστό skincare και το μακιγιάζ στα μάτια. Είναι η ιδανική στιγμή για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου και να επιτύχεις ένα εντυπωσιακό look, ακόμη και αν πρόκειται για πρωινό. Και φυσικά για να έχεις ένα ιδανικό αποτέλεσμα στα μάτια σου, τα κατάλληλα προϊόντα είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Και αν μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να προσθέτεις μόνο μάσκαρα στα βλέφαρα σου, ίσως ήρθε η ώρα να παραλείψεις άλλα βήματα και να τα προσθέσεις στο μακιγιάζ ματιών σου, μιας και είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά σε όλη την εμφάνιση. Κάπως έτσι δυναμικά στο παιχνίδι του μακιγιάζ επιστρέφουν οι παλέτες σκιών, αφού οι μάσκαρα και τα μολύβια ναι μεν μπορούν να δώσουν ένταση, αλλά πρόκειται για ένα αρκετά συνηθισμένο και ίσως ξεπερασμένο θα λέγαμε, make up look.

Χρωματικές τάσεις στα μάτια για το 2021

Οι τάσεις στα μάτια για το 2021 έχουν να κάνουν με χρώμα. Από την προηγούμενη χρονιά είδαμε μονόχρωμα μακιγιάζ, όπως το pink make up look να πρωταγωνιστεί και να εντυπωσιάζει με την ρομαντική και φυσική αίσθηση που αφήνει. Ξεκάθαρα τα χρώματα σε ζεστές αποχρώσεις, όπως ροζ, καφέ, βαθύ πορτοκαλί, ακόμη και αναμείξεις με κόκκινες αποχρώσεις, είναι αυτά που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν και τους επόμενους μήνες.

https://www.instagram.com/p/CIOTOLnDa1O/

https://www.instagram.com/p/CKByjpbIpii/

Όσο περίεργο και αν φαντάζεσαι τις παραπάνω αποχρώσεις στα μάτια, μόλις καταφέρεις το σωστό αποτέλεσμα, θα καταλάβεις γιατί έχουν αγαπηθεί τόσο. Φυσικά αν ανήκεις στις πιο τολμηρές, ένα ελαφρύ και καθημερινό smokey look σε καφέ και μωβ αποχρώσεις, θα είναι ιδανική επιλογή για τις ημέρες που θες κάτι έξτρα στην εμφάνιση σου.

https://www.instagram.com/p/CKhhrkSMV9z/

https://www.instagram.com/p/CKJ-mfYpYoJ/

Tα κορυφαία brands έχουν ήδη προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες του κοινού και δημιουργήσει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις τάσεις και έρχονται να μαγνητίσουν. Εξαιρετικές παλέτες σκιών με απόδοση χρωμάτων και υπέροχες υφές, είναι η ιδανική επιλογή για να δώσεις ένταση στο πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς όμως υπερβολές.

https://www.instagram.com/p/CKFDuGbnLNV/

https://www.instagram.com/p/CHoH3g3jPZ9/

Οι καλύτερες παλέτες σκιών 2021

https://www.instagram.com/p/CJYiaMDlvTp/

https://www.instagram.com/p/CKBQMlCoJsq/

https://www.instagram.com/p/CJ9FUUhLy5F/

https://www.instagram.com/p/CKb9wX7rZHO/

https://www.instagram.com/p/CKfL_HZAbsv/

https://www.instagram.com/p/CHYR9FIgWR-/

https://www.instagram.com/p/CJZGfVsnypb/

https://www.instagram.com/p/CGeiiRWnYtG/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα