Skip to main content

BEAUTY NEWS

Σετ περιποίησης σώματος: H ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεσαι για απαλή και μεταξένια επιδερμίδα

Πλούσια ενυδάτωση και θρέψη για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

 



 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ φροντίζεις με απόλυτη επιμέλεια την επιδερμίδα του προσώπου σου, αφήνεις εντελώς στην τύχη της την επιδερμίδα του υπόλοιπου σώματος. Αυτό ίσως και να είναι το πιο σημαντικό λάθος που σε εμποδίζει να απολαύσεις συνολικά ένα υγιές, λαμπερό δέρμα, χωρίς ατέλειες. Μάλιστα, το χειμώνα, όπου οι θερμοκρασίες είναι συνήθως τσουχτερές, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δραματικά, με την ξηρότητα και την θαμπάδα της επιδερμίδας σου να εμφανίζεται στα χέρια, στα πέλματα, ακόμα και σε άλλες περιοχές που ενώ προστατεύονται από το κρύο, λόγω των ρούχων, αφυδατώνονται εξίσου σημαντικά. Επίσης η κατάσταση επιδεινώνεται και με το καυτό μπάνιο που σου αρέσει να απολαμβάνεις τις παγωμένες ημέρες, αλλά και από την κακή συνήθεια να μην καταναλώνεις όσο νερό χρειάζεται το σώμα σου, προκειμένου να είναι πραγματικά ενυδατωμένο.

 

 

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: αφυδατωμένο, σκληρό δέρμα που μπορεί ακόμα και να ξεφλουδίζει σε κάποια σημεία. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί μην ξεχνάς πως ο καιρός για τα σορτς, τα κοντομάνικα και τα αέρινα φορέματα μπορεί να σου φαίνεται μακρινός, όμως δεν είναι καθόλου όσο αναφορά την περιποίηση της επιδερμίδας σου, η οποία χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα για να ενυδατωθεί βαθιά. Και δεν χρειάζεται μόνο χρόνο, αλλά και τα σωστά προϊόντα, τα οποία θα βοηθήσουν το δέρμα σου να αποκτήσεις και πάλι σφριγηλότητα και απαλή υφή. Μια πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος, ένα body butter, ένα scrub, ένα ειδικό αφρόλουτρο, μια μάσκα για τα πιο ταλαιπωρημένα σημεία, είναι μερικά προϊόντα που θα εξασφαλίσουν θρέψη στο δέρμα σου. Και μια που βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων, γιατί να μην χαρίσεις στον εαυτό σου ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης σώματος, που με απλές κινήσεις θα σου χαρίσει μοναδικό αποτέλεσμα; Επωφελήσου τις προσφορές και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί.

Τα καλύτερα Σετ Περιποίησης Σώματος:   

 

 

The Ritual of Karma Soothing Collection, Rituals: Το σετ περιέχει μια κρέμα σώματος, ένα αφρόλουτρο, αρωματισμένα στικ και ένα προϊόν απολέπισης για το σώμα, εμπλουτισμένα με ιερό λωτό και βιολογικό λευκό τσάι.

 

 

Wild Extravaganza Set, Sol de Janeiro: Αυτή η άγρια βραζιλιάνικη όμορφη συλλογή περιλαμβάνει τις πιο ακαταμάχητες λιχουδιές του σώματος. Brazilian Bum Bum Cream, Crush Hair and Body Mist, Moisturizing Shower Cream-Gel, Kiss Cupuaçu Lip Butter.

 

 

Ambre Vanille Body Triplet, Laura Mercier: Το Ambre Vanillé αναμειγνύει τον απαλό αισθησιασμό του Άμπαρου με τη θερμή άνεση της Βανίλιας, δημιουργώντας μία θηλυκή και σοφιστικέ κομψότητα. Σε αυτή την πολυτελή τριπλέτα παρουσιάζονται η Ambre Vanillé Soufflé Body Crème, το Ambre Vanillé Crème Body Wash και το Ambre Vanillé Eau de Toilette.

 

 

Soothing Almond Milk & Honey Ultimate Gift Bag, The Body Shop: Το υπέροχο νεσεσέρ περιέχει 6 προϊόντα περιποίησης, εμπλουτισμένα με βιολογικό γάλα αμυγδάλου: κρεμώδες αφρόλουτρο και scrub σώματος, Body Yogurt και Body Butter, ενυδατική κρέμα χεριών και μάσκα προσώπου.

 

 

Re-charge Black Pepper collection, Molton Brown: Νότες κορυφής από μαύρο πιπέρι, λεμόνι και τζίντζερ, καρδιά από έλαιο κόλιανδρου και βασιλικό, βάση από βετιβέρ, βρύα δρυός και ambergris. Το πιπεράτο απολαυστικό σετ διαθέτει ένα άρωμα eau de toilette, ένα bath and shower gel και ένα body lotion.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος