Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 brands ομορφιάς με cruelty free αρώματα

Προστάτευσε την επιδερμίδα σου από αλλεργιογόνα και τοξικές χημικές ουσίες



 

Είναι γεγονός πως φέτος, σε κάθε τομέα, η κύρια προτεραιότητα για να επιτύχει μια εταιρεία ή ένα προϊόν, έχει να κάνει με την οικολογική συνείδηση και τις ‘’πράσινες’’ παραγωγικές διαδικασίες. Δεν χρειάζεται να σε κουράσουμε για μια ακόμη φορά, για την σημαντικότητα της πράσινης επιχειρηματικότητας και το γεγονός πως είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Τα καλά νέα είναι, πως όλο και περισσότερα brands ακολουθούν νέες τακτικές, προκειμένου να είναι όσο πιο φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και αυτό είναι ένα γεγονός που μας έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα.

Στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς μάλιστα, το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο από ποτέ, μιας και η βιομηχανία μόδας, είναι στις πρώτες με την μεγαλύτερη επιβάρυνση στην κλιματική αλλαγή. Ενώ στον κόσμο της ομορφιάς, οι cruelty free τακτικές και λιγότερες τοξικές χημικές ουσίες, είναι αυτά που αναζητά και υποστηρίζει το καταναλωτικό κοινό.

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ήδη, τα περισσότερα αρώματα της αγοράς, όχι μόνο δοκιμάζονται σε πειραματόζωα, αλλά περιέχουν αρκετές χημικές ουσίες, οι οποίες ευθύνονται για πολλές αλλεργίες. Και κάπως έτσι, όλο και περισσότερες γυναίκες, κυρίως στην περίοδο της εγκυμοσύνης τους, αρχίζουν να ανακαλύπτουν νέα προϊόντα με πιο καθαρές συνθέσεις και χωρίς αχρείαστα τοξικά χημικά.

Προϊόντα μακιγιάζ, υπάρχουν πολλά που πλέον έχουν ακολουθήσει cruelty free και vegan ηθική. Στα αρώματα ωστόσο, δυσκολευόμαστε να βρούμε πληθώρα επιλογών. Καταφέραμε όμως να συλλέξουμε 5 brands, τα οποία δεν τεστάρουν τα αρώματα τους σε πειραματόζωα και έχουν πιο ήπιες και ‘’clean’’συνθέσεις:

My Esens


The Body Shop

 

 
Sillage
   

Stella McCartney
    

Scent Of A Dream Eau de Parfum by Charlotte Tilbury

      

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ