Skip to main content

BEAUTY NEWS

Top detox χυμός για καθαρή και γεμάτη λάμψη επιδερμίδα

Συνδύασε τα σωστά προϊόντα με αντιοξειδωτικούς χυμούς και δες την επιδερμίδα σου στα καλύτερα της



 

Θα το έχεις σίγουρα ξανακούσει. Αλλά η διατροφή έχει καθοριστικό ρόλο στην καλή υγεία, τόσο του σώματος σου, όσο και της ομορφιάς σου. Όλα ξεκινούν από εκεί. Αν θέλεις μια πραγματικά υγιής επιδερμίδα και έχεις ως στόχο φέτος να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, τότε το πρώτο πράγμα στο οποίο οφείλεις να δώσεις προσοχή και εστίαση, είναι η κατανάλωση των σωστών τροφών.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις βιταμίνες, τα αμινοξέα και όλα τα θετικά στοιχεία που τα λαχανικά και φρούτα, έχουν να σου προσφέρουν. Μόλις δεις τα θετικά αποτελέσματα που έχουν στην όψη σου, τότε δεν θα θέλεις να τα παρατήσεις. Και από προσωπική εμπειρία, νομίζω πως αν ξεκινήσεις με υγιεινά και γεμάτα ενέργεια smoothies ή χυμούς, θα καταλάβεις την δύναμη των τροφών που καταναλώνεις.

Η ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το αλάτι, είναι γνωστά για πολλά δερματικά προβλήματα. Ακμή, πρηξίματα, θαμπή και άτονη όψη. Και είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις αυτό. Συνδυάζοντας τους κατάλληλους χυμούς και γεύματα, τα οποία θα περιέχουν όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να λάμψει πραγματικά, με τα κατάλληλα skincare προϊόντα, τότε θα έχεις το αποτέλεσμα των ονείρων σου.

Σίγουρα μπορεί να μην είναι μια εύκολη διαδικασία και άλλωστε η διατροφή και το skincare σου, χρειάζονται ποικιλία. Επομένως θα χρειαστείς πολλές δοκιμές.

Τα κύτταρα για να λειτουργούν όσο καλύτερα γίνεται, χρειάζονται αλκαλικό περιβάλλον. Και επομένως η εστίαση μας οφείλει να είναι στην κατανάλωση αλκαλικών τροφών. Ένας από τους κορυφαίους αντιοξειδωτικούς χυμούς, που θα προσδώσει λάμψη και καθαρή επιδερμίδα, είναι αυτός που θα δούμε αμέσως τώρα:

-Σέλερι

-Αγγούρι

-Λεμόνι

-Τζίντζερ

Και προαιρετικά για περισσότερο σίδηρο, μπορείς να προσθέσεις σπανάκι ή σπιρουλίνα.

 


Θα χρειαστεί όμως, να δώσεις προσοχή στις ποσότητες, γιατί το τζίντζερ και το λεμόνι έχουν έντονη γεύση και η παραπάνω ποσότητα, θα κάνει τον χυμό αρκετά ξινό. Με την βοήθεια του αποχυμωτή σου και τις παραπάνω τροφές, το σίγουρο είναι ότι το σώμα σου θα σε ευχαριστεί για αυτό το boost βιταμινών και ενέργειας.

photos: (@anniejaffrey)

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή