Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ενίσχυσε την beauty ρουτίνα σου με face mist για περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη

Υπέροχη μυρωδιά, αναζωογόνηση και φρεσκάδα σε ένα



Ομολογουμένως αγαπώ πολύ την μίνιμαλ αισθητική και έτσι, πάντοτε έψαχνα τρόπους για να απλοποιήσω κάθε ρουτίνα μου, πόσο μάλλον περιποίησης, όπου εύκολα μπορείς να πέσεις στην παγίδα και να χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα, τα οποία θα μπορούσες να αποφύγεις.

Εστιάζοντας στα βασικά steps για μια υγιή  και καθαρή επιδερμίδα, απέφευγα επιπλέον προϊόντα και βήματα. Όμως το παρακάτω extra step στην ρουτίνα περιποίησης σου, μπορεί πράγματι να κάνει την διαφορά. Ο λόγος για τα γνωστά face mists, τα σπρέι προσώπου, εμπλουτισμένα με βιταμίνες και ενυδατικές ουσίες  που ενισχύουν την λάμψη και την ενυδάτωση του προσώπου σου. Το καλοκαίρι γίνονται απαραίτητα, ενώ η χρήση τους και τους χειμερινούς μήνες, όπου η αφυδάτωση και η ξηρότητα είναι έντονες, είναι εξίσου σημαντική.

Ήρθε η στιγμή που τα δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε πως κέρδισαν επάξια μια θέση στην beauty routine μας, αφού όντως κάνουν την διαφορά και ενισχύουν την λάμψη και προσφέρουν φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Αυτό όμως που λατρέψαμε περισσότερο στα face mists, είναι η μυρωδιά τους και η αίσθηση που προσφέρουν την ώρα που τα ψεκάζεις στην επιδερμίδα σου.

Ανανεώνουν, αφήνουν υπέροχο και διακριτικό άρωμα στο πρόσωπο σου, ενώ τους επόμενους μήνες με τις αλλεργίες να κυριαρχούν, θα μας ανακουφίζουν και θα αναζωογονούν.
Η χρήση τους:

Χρησιμοποιούνται σε καθαρή επιδερμίδα, είτε πριν, είτε μετά την ενυδάτωση σου. Κάποια από αυτά είναι και make up friendly, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ''σετάρεις'' το μακιγιάζ σου, μόλις το ολοκληρώσεις.

Παρακάτω συλλέξαμε κάποια από τα δημοφιλέστερα  face mists της αγοράς, τα οποία έχουν ξεχωρίσει για τις ιδιότητες τους και την λάμψη που προσφέρουν. Με μια αναζήτηση τους, μπορείς να βρεις που ακριβώς θα τα προμηθευτείς αλλά και τις λεπτομερείς ιδιότητες τους:

Τhe Body Shop/ Mandarin energising face mist

 

Dr. Sturm/ Hydrating Face Mist
   

La roche- posay/ Thermal Spring Water
   

Glossier/ Soothing face mist
   

La Mer/ The mist
   
Caudalie/ Beauty Elixir
  

Herbivore Botanicals/ Coconut Water, Hydrating face mist      

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός