Skip to main content

BEAUTY NEWS

Fringed bob: 4 influencers αναδεικνύουν το πιο θηλυκό κούρεμα της εποχής

Θα έκανες την αλλαγή;



 

Οι τάσεις στην ομορφιά, όπως ακριβώς άλλωστε συμβαίνει και με τη μόδα, έρχονται και φεύγουν. Από ότι φαίνεται όμως υπάρχουν δύο κουρέματα, τα οποία έχουν διατηρήσει το διαχρονικό τους χαρακτήρα και έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα στα χρόνια. Ένα σικ καρέ και η φράντζα είναι all time classic επιλογή κι έρχονται πάντοτε στο μυαλό όσων γυναικών επιθυμούν να κάνουν την εμφάνισή τους πιο σέξι και θελκτική.

Pixel
Pixel

Τη φετινή σεζόν τα δύο αυτά κουρέματα ενώνονται και δημιουργούν το λεγόμενο “fringed bob”, έναν εκρηκτικό συνδυασμό που τονίζει τα πιο γοητευτικά στοιχεία του προσώπου.

Οι influencers που το έχουν ήδη δοκιμάσει, αποκαλύπτουν και τις λεπτομέρειες αυτού του κουρέματος. Πρόκειται για ένα κοντό καρέ, το οποίο άλλοτε σχεδόν αγγίζει τους ώμους κι άλλοτε, ακουμπάει απαλά το πιγούνι, ενώ παράλληλα συνδυάζεται με μια κοντή φράντζα (midi fringe), που δεν ξεπερνά το σημείο των φρυδιών.

Χαλαρό αλλά ταυτόχρονα δυναμικό, αυτό θεωρείται το πιο θηλυκό κούρεμα της σεζόν και η ευκαιρία σου να το τολμήσεις είναι τώρα, που τα κομμωτήρια είναι πλέον ανοιχτά και εσύ έχεις διάθεση για αλλαγές.

Ζήτησε από τον κομμωτή σου το στιλ που θεωρείς ότι σου ταιριάζει περισσότερο αλλά και που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σου. αν χρειάζεσαι ένα κούρεμα με το οποίο θα μπορείς να δημιουργείς χτενίσματα όπως μια χαμηλή αλογοουρά ή ένα micro bun, τότε προτίμησε την εκδοχή του καρέ που φτάνει λίγο πιο πάνω από τους ώμους. Από την άλλη, αν θέλεις ένα Parisian-inspired τότε πρέπει να επιλέξεις πιο το πιο κοντό καρέ που, ναι, είναι και πιο τολμηρό.

Ρίξε μια ματιά στο στιλ που έχουν «υιοθετήσει» τέσσερις influencers και δες πόσο ultra chic είναι το “fringed bob”!

photo credits @marinapett.hair

photo credits @cajmel

photo credits @merrylinboro

photo credits @chloehelenmiles

 

cover photo credits @chloehelenmiles

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

BEAUTY NEWS

NEOSTRATA: Tο brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Love horoscope: τι λένε τα άστρα για την αγάπη τον Μάιο

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σας αυτόν τον μήνα σύμφωνα με το ζώδιό σας

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton