Skip to main content

BEAUTY NEWS

Chanel Cruise 2021/22: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από την παρουσίαση της συλλογής

Ο γαλλικός οίκος έδωσε μια punk νότα στις εμφανίσεις των μοντέλων



Η Chanel τράβηξε για άλλη μια φορά όλα τα φώτα επάνω της. Ο γαλλικός οίκος μόδας και η Virginie Viard παρουσίασαν την Τρίτη, 4 Μάϊου, τη νέα κολεξιόν Cruise 2021/22. Εμπνευσμένο από την φιλία μεταξύ του ποιητή Jean Cocteau και της Gabrielle Chanel, το show αποκαλύφθηκε με την μορφή ενός φιλμ γυρισμένου στο γραφικό χωριό Les Baux-de-Provence και πιο συγκεκριμένα στο Carrières de Lumières, τα λευκά λατομεία ασβεστόλιθου που βρίσκονται σε αυτό. Τα λατομεία αυτά χρησιμοποιήθηκαν ως σκηνικό για την ταινία του 1959  ”Le Testament d’Orphée” (Testament of Orpheus),  που σκηνοθέτησε ο Jean Cocteau.

Η νέα συλλογή της artistic director του οίκου Virginie Viard και της Chanel ταξίδεψε τους θεατές στον κόσμο που μοιράζονταν τα δύο ελεύθερα πνεύματα και φίλοι, η Gabrielle Chanel και ο ποιητής Jean Cocteau.

Η Cruise 2021/22 συλλογή συνδυάζει την κομψή γαλλική φινέτσα με τη σκληρή αίσθηση του punk κινήματος. Τα μοντέλα περπάτησαν φορώντας τουίντ κοστούμια διακοσμημένα με χρυσές παραμάνες, μίνι φούστες, αέρινα καφτάνια, δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ με χρυσά studs, λευκά φορέματα, ενώ χαρακτηριστικές ήταν οι λεπτομέρειες από κρόσια και τα διχτυωτά.

Τα looks συμπληρώθηκαν με punk στοιχεία που ήταν ακόμη πιο έντονα από το λαιμό και πάνω και αφορούσαν ειδικότερα, στο μακιγιάζ και το χτένισμα των μοντέλων. Χαρακτηριστικότερο ίσως όλων το lip piercing με το διπλό C, που συμβολίζει τον οίκο Chanel, μια προσθήκη στα looks εμπνευσμένη από το μοντέλο και fashion designer, Stella Tennant.

 

https://www.instagram.com/p/COdsy__HNSY/

 

Η makeup artist Lucia Pica, δημιούργησε εντυπωσιακά μακιγιάζ με έντονα ζυγωματικά, κόκκινο χρώμα στο κινητό βλέφαρο, γυαλιστερά χείλη αλλά και «σκληρά» cat-eye flicks που έκαναν ακόμα πιο δραματικό το βλέμμα των μοντέλων.

 

Τέλος, ο hairstylist Damien Boissinot ο οποίος επιμελήθηκε τα μαλλιά των μοντέλων, επέλεξε edgy hair looks με αναφορές στους punk κώδικες, όπως τα choppy pixies, τα bobs και τα fringed waves με πολύ όγκο.

Δες το show:

 

cover photo credits @chanel

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.