Skip to main content

BEAUTY NEWS

"Tiger Daylily": Το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών στο Instagram

Φωτεινό και πολύ εντυπωσιακό



 

Είτε πρόκειται για ένα edgy κούρεμα είτε για ένα καινούριο hairstyle, η άνοιξη δημιουργεί πάντοτε την ανάγκη για νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Και φέτος, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη χρονιά, οι γυναίκες επιλέγουν να κάνουν το βήμα και να προβούν στην ανανέωση του χρώματος των μαλλιών τους.

Σύμφωνα με τις τάσεις που επικρατούν στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα είναι το “Tiger Daylily”, το οποίο μας φέρνει στο μυαλό την πρωταγωνίστρια της σειράς “The Queen's Gambit” στο Netflix, Anya Taylor-Joy.

Πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό, τολμηρό και εντυπωσιακό χάλκινο χρώμα, το οποίο αναδεικνύει τους θερμούς υποτόνους της επιδερμίδας. Μπορούν να το επιλέξουν τόσο γυναίκες που θέλουν να καλύψουν τα γκρίζα τους μαλλιά όσο και όσες απλώς νιώθουν έτοιμες να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Το “Tiger Daylily” είναι ένα χρώμα «ζεστό» και θα λέγαμε, ηλιόλουστο, ιδανικό για να νιώσει μια γυναίκα ενθουσιασμό όταν κοιταχτεί στον καθρέφτη.  Για όσες γυναίκες έχουν σκούρα φυσική βάση, η lead colorist Leianna Hillo προτείνει να ζητήσουν ένα ελαφρύ ξάνοιγμα στην τρίχα.

Συνέχισε παρακάτω και βρες μερικές από τις ωραιότερες εκδοχές του “Tiger Daylily” για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

https://www.instagram.com/p/CNF4wDkjOIl/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CNDkIs5HSil/?utm_source=ig_web_copy_link 

https://www.instagram.com/p/CNK9ivilHSK/?utm_source=ig_web_copy_link 

https://www.instagram.com/p/CNR1rYlHlAr/?utm_source=ig_web_copy_link 

 

 

Cover photo credits Instagram @koto_salon

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα