Skip to main content

BEAUTY NEWS

Hime Cut: Αυτό το τολμηρό κούρεμα από την Ιαπωνία είναι το νέο trend του 2021

Θα το δοκίμαζες;



Έχει τρελάνει τα social media, με το hashtag #hime στο TikTok να μετρά πάνω από 122,6 εκατομμύρια posts. Αυτό το κούρεμα αποτελεί κορυφαία τάση για το 2021 και θεωρείται ό,τι πιο cool μπορείς να επιλέξεις για μια αλλαγή στα μαλλιά σου.

Το Hime Cut, όπως ονομάζεται, μοιάζει με το mullet και οι ρίζες του μας μεταφέρουν στην Ιαπωνία. Το συγκεκριμένο κούρεμα το «υιοθέτησε» η Cher το 1968, ενώ ο οίκος Prada το επανάφερε στο προσκήνιο μέσα από την παρουσίαση του Autumn/Winter 2021 show του.

Πρόκειται για μια αρκετά τολμηρή επιλογή, που θέλει τα μαλλιά μακριά στο πίσω μέρος και πολύ ίσια και αυστηρά cuts στα πλαϊνά του προσώπου, μέχρι περίπου το ύψος του στόματος. Πολλές φορές με αφέλειες για να τονίζουν περισσότερο την ασυμμετρία.

 

https://www.instagram.com/p/ByM_UnYlHMd/?utm_source=ig_embed 

 

Το Hime Cut το λατρεύει ο κόσμος του anime και μέχρι πρόσφατα ήταν δημοφιλές ανάμεσα στους εφήβους της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.  Σήμερα, είναι αγαπημένη τάση της Gen Z, ενώ δεν είναι λίγες οι celebrities που έχουν αρχίσει επίσης να υιοθετούν την τάση, όπως τα μέλη του group Haim, αλλά και η Lisa των Black Pink.

Στο Ιnstagram ο λογαριασμός WeiWesleyWei έχει πάνω από 40 χιλιάδες ακόλουθους και αναρτά δημοσιεύσεις σχεδόν αποκλειστικά σε σχέση με το κούρεμα αυτό.

 

https://www.instagram.com/p/CMau48plbFq/?utm_source=ig_embed 

 

Εσύ, θα το δοκίμαζες;

 

Cover photo credits Instagram @teishi

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.