Skip to main content

BEAUTY NEWS

3 θηλυκά χτενίσματα που βλέπουμε συνέχεια στο Instagram - Θα θέλεις να τα αντιγράψεις asap

Οι influencers τα προτιμούν σε όλες τις εξόδους τους, γιατί όχι κι εσύ;



Το καλοκαίρι και η ζέστη μας κάνουν συχνά να μην έχουμε διάθεση για να ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας και ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία styling, αφιερώνοντας ατέλειωτο χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη. Όμως, τα μαλλιά αποτελούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής μας και πρέπει πάντοτε να δείχνουν περιποιημένα και καλοχτενισμένα.

Ευτυχώς για όλες εμάς που έχουμε μπει σε χαλαρό mood, υπάρχουν οι influencers των social media και κυρίως του Instagram, οι οποίες δοκιμάζουν και προτείνουν πολλές τάσεις ομορφιάς. Ως προς τα μαλλιά, θα λέγαμε ότι τα χτενίσματα που βλέπουμε ξανά και ξανά στα προφίλ τους και που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν είναι τρία:

BACK TO SCHOOL ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙΑ

Συνδεδεμένα με τα παιδικά χρόνια και τις τάξεις κυρίως του Δημοτικού, αυτά τα πλεξουδάκια, κάτι ανάμεσα στα κοτσιδάκια και την κλασική γαλλική πλεξούδα, αποτελούν αγαπημένο χτένισμα των Γαλλίδων influencers και όχι μόνο. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε τύπο μαλλιών, με ό,τι στιλιστική επιλογή κι αν κάνεις για μια σου έξοδο και είναι διαχρονικό και πολύ girly.

photo courtesy of Instagram @maralafontan

 

THE CLAW CLIP STYLE

Πρόκειται για το πιο κλασικό αξεσουάρ μαλλιών, το «κλάμερ», το οποίο υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα items των 90s και έχει κάνει δυναμικό comeback στην καθημερινότητά μας, για να αναβαθμίσει με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο κάθε look. Η πλειοψηφία των influencers και των beauty junkies φωτογραφίζονται συχνά με ένα απλό πιάσιμο στα μαλλιά με «κλάμερ» σε διάφορα χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια, τα οποία κερδίζουν τα βλέμματα και κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει ανεπιτήδευτα κομψό και θηλυκό.

photo courtesy of Instagram @matildadjerf

 

TINY ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ

Η μικρή πλεξίδα που πλαισιώνει το πρόσωπο αποτελεί πλέον κλασική επιλογή για τις γυναίκες που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της ομορφιάς. Είναι ένα γρήγορο και εύκολο diy χτένισμα το οποίο δίνει μία νότα ρομαντισμού σε κάθε εμφάνιση, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται και boho chic. Ταιριάζει αναμφίβολα με τη χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού και μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε outfit, από ένα κοστούμι, μέχρι ένα βραδινό φόρεμα ή ένα casual σύνολο.

 

 photo courtesy of Instagram @chiaraferragni

 

 

Cover photo courtesy of Instagram @chiaraferragni

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα