Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αν ψάχνεις το πιο trendy hairstyle της σεζόν, τότε πρέπει να δεις την πρόταση της Arizona Muse

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο αποκάλυψε το νέο της look στο Instagram



 

Είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η Arizona Muse καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεται. Έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας, είναι μια υπέροχη μαμά και είναι γνωστή για τον ακτιβισμό της σε σχέση με το περιβάλλον. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram στον οποίο έχει έντονη δραστηριότητα, μοιράζεται όλες τις γνώσεις της επάνω στο κομμάτι της ομορφιάς και συγκεκριμένα του sustainable beauty στο οποίο έχει αφοσιωθεί (η ίδια είναι Global Advocate for Sustainability της Aveda), αλλά και συμβουλές ή ιδέες ομορφιάς που έχουν σκοπό να αποτελέσουν έμπνευση για όλες τις θαυμάστριές της.

Αυτή τη φορά, η Arizona Muse μας κέντρισε το ενδιαφέρον χάρη στο trendy hairstyle που προτείνει. Η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόλυτο “Aveda hair makeover” στο οποίο ενέδωσε, αποκαλύπτοντας ένα πανέμορφο, μοντέρνο κούρεμα συνδυασμένο με διακριτικές babylights ανταύγειες, που φωτίζουν το πρόσωπο της.

Η Arizona Muse επισκέφθηκε το eco-chic Butcher’s Salon στο Λονδίνο, όπου οι εξιδεικευμένοι κομμωτές της Aveda, Davide Spinelli και Dominic Roach, ανανέωσαν την εμφάνισή της, δημιουργώντας το shag hairstyle, εμπνευσμένο από την εμβληματικό Αμερικανίδα τραγουδίστρια Patti Smith και της χάρισαν ένα φυσικό γεμάτο όγκο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μία καλοκαιρινή λάμψη στο χρώμα των μαλλιών της.

Ο Davide για να πετύχει το απόλυτο shag hairstyle της Arizona, δημιούργησε αφέλειες με όγκο που ενίσχυσαν το φιλαριστό κούρεμα της. Ακόμα, η Arizona ήθελε να φωτίσει τα μαλλιά της για το καλοκαίρι, έτσι ο Dominic δημιούργησε babylights ανταύγειες που αγκαλιάζουν το πρόσωπό της προσδίδοντας φυσικά αποτελέσματα με απαλή υφή και όγκο, χωρίς έντονες γραμμές.

Ο Dominic χρησιμοποίησε τη θεραπεία του Botanical Repair salon treatment της Aveda κατά τη διάρκεια δημιουργίας του χρώματος της Arizona, η οποία ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος δημιουργώντας νέους δεσμούς αφήνοντας τα 5 φορές πιο δυνατά.

Όπως είναι γνωστό, το μοντέλο και ακτιβίστρια, Arizona Muse, πιστεύει πως είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες τα συστατικά των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιούν καθώς αυτά επηρεάζουν τις θεραπείες και το χρώμα των μαλλιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ίδια στράφηκε προς τις cruelty-free, φυσικά προερχόμενες, vegan φόρμουλες της Aveda, ώστε να ανανεώσει την εμφάνισή της και να καταφέρει να πετύχει τα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης που αναζητούσε.

Το μυστικό της Arizona για να διατηρήσει την υγιή εμφάνιση και λάμψη του shag hairstyle και στο σπίτι, είναι η φυτική, Botanical Repair Intensive Strengthening Rich Masque που ενδυναμώνει άμεσα και μεταμορφώνει τα μαλλιά εκ των έσω.

Τέλος, η Arizona για να προσφέρει ακόμα περισσότερη αγάπη στα μαλλιά το καλοκαίρι, χρησιμοποιεί το Nutriplenish Leave-In Conditioner, παρέχοντας τους 72 ώρες ενυδάτωσης με θρεπτικά συστατικά και φυσική UV προστασία! Τα δύο προϊόντα έχουν φυσική, silicone-free, vegan, cruelty-free σύσταση και κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας 100% ανανεώσιμη ενέργεια.

 

https://www.instagram.com/p/CQMFPnoFoL5/ 

 

Photo credits Instagram @arizona_muse

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός