Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Dove Cameron έχει βρει το τελειότερο gadget για την τόνωση της επιδερμίδας και την καταπολέμηση των πρώτων σημαδιών γήρανσης

Υπάρχει και στην Ελλάδα!



Τι κι αν είναι 25 χρονών; Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Dove Cameron, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, έχει καταλάβει πως η φροντίδα της επιδερμίδας που σκοπό έχει την καθυστέρηση των σημαδιών γήρανσης είναι μια διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθεί από τώρα κιόλας, για να μπορέσει να εξασφαλίσει μια νεανική και λαμπερή εικόνα του προσώπου της.

Η ίδια έχει πει πως βρίσκει πάντα χρόνο για την καθημερινή της ρουτίνα αλλά και πως περιποιείται την επιδερμίδα της σχολαστικά, ενώ μέσα από συνέντευξή της έχει αποκαλύψει και μερικά από τα μυστικά ομορφιάς στα οποία «ορκίζεται». Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η χρήση του τελειότερου από ότι φαίνεται gadget, το οποίο από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις skincare addicts.

Η συσκευή αυτή προσφέρει τόνωση στην επιδερμίδα και φροντίζει για την καταπολέμηση των πρώτων σημαδιών γήρανσης, χαρίζοντας ορατά πιο νεανική, φωτεινή και υγιή όψη.

Η Dove Cameron, η οποία όπως έχει δηλώσει, έχει μικτό τύπο επιδερμίδας, χρησιμοποιεί κάθε πρωί το super cute Bear της εταιρείας Foreo. Πρόκειται για μια υπερ-καινοτόμο συσκευή τόνωσης προσώπου με μικρορεύματα που καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης χάρη στα μικροκύματα και τους παλμούς T-Sonic. Είναι μια μη επεμβατική και εύκολη στη χρήση συσκευή, η οποία προσφέρει στοχευμένες θεραπείες και 3 επίπεδα έντασης.

«Αγαπώ το Foreo Bear. Το χρησιμοποιώ κάθε πρωί σαν ένα γρήγορο σύστημα 3 λεπτών, και είναι πραγματικά απίστευτο. Η συσκευή αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά να σμιλεύει τα ζυγωματικά και το σαγόνι. Με βοηθάει επίσης να καταπολεμώ το πρήξιμο στο πρόσωπο, ξυπνώντας το. Δεν είμαι ο τύπος που θα ενθουσιαστεί με μια συσκευή, αλλά πραγματικά κάνει δουλειά», είπε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένο μέσο ενημέρωσης και στην οποία μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί.

Το BEAR mini προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας πολυτελούς θεραπείας σπα σε μια συμπαγή συσκευή. Είναι ένα ιδανικό gadget για τη φροντίδα του δέρματος το οποίο μπορείς να πάρεις φυσικά μαζί σου ακόμα και σε ταξίδια. Προσαρμοσμένη σε όλους τους τύπους και τις ηλικίες του δέρματος, αυτή η επαναφορτιζόμενη συσκευή είναι κατάλληλη για όλα τα σχήματα προσώπου και δίνει μακροχρόνια αποτελέσματα!

Τι λες λοιπόν, θα τη δοκιμάσεις;

 

Foreo Bear, Sephora

 

 

Cover photo credits Instagram @dovecameron

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή