Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το no1 μυστικό για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τον ήλιο όταν βρίσκεσαι συνέχεια στο τρέξιμο

Express προστασία και non-stop ευκολία χάρη στην Frezyderm



Με 3.000 ώρες ηλιοφάνειας ετησίως σίγουρα κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί εύκολα από τις ακτίνες του ήλιου στη χώρα μας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για έναν πολύ δραστήριο άνθρωπο όπως εγώ. Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι γεμάτο υποχρεώσεις και επιβάλλει συχνές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους στην πόλη, ενώ μέσα στην ημέρα φροντίζω να παραμένω πιστή στα χόμπι μου, τη γυμναστική αλλά και τα ραντεβού με τους φίλους μου για γρήγορες ή και χαλαρές βόλτες στα city hot spots.

Επιπλέον, αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία βρίσκεται συνέχεια στο «κόκκινο» οι εξορμήσεις στην εξοχή και τη θάλασσα αποτελούν για μένα must, καθώς με βοηθούν να χαλαρώνω, να γεμίζω με καλή ενέργεια, να ανανεώνω τη διάθεσή μου και να ηρεμώ. Όπως μπορείς να αντιληφθείς, με μια τέτοια busy ρουτίνα δεν πλήττω ποτέ. Το καλύτερο βέβαια είναι πως παρότι βρίσκομαι διαρκώς σε κίνηση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι εκτεθειμένη στον ήλιο τις περισσότερες ώρες, καταφέρνω να απολαμβάνω κάθε μου στιγμή με ασφάλεια, διατηρώντας την επιδερμίδα μου προστατευμένη.

Αν αναρωτιέσαι πώς το πετυχαίνω αυτό, η απάντηση έχει να κάνει με την εξέλιξη της κοσμετολογίας, η οποία ευτυχώς για εμένα αλλά και για σένα που ταυτίζεσαι με το δικό μου τρόπο ζωής, κατανοεί τους γρήγορους ρυθμούς της πολυάσχολης γυναίκας και δημιουργεί αποτελεσματικά προϊόντα που έχουν πάνω από ένα οφέλη για την επιδερμίδα.

Εστιάζοντας στην αντηλιακή προστασία αυτή δεν υπήρξε πιο αποτελεσματική, γρήγορη και πρακτική, χάρη στο Sun Screen On The Move SPF 50 της Frezyderm, ένα νέο super fine mist υψηλής προστασίας ιδανικό για τη δραστήρια καθημερινότητά μας. Αυτό το αντηλιακό μετατρέπεται από fluid σε μια μοναδική αίσθηση πούδρας και προσφέρει στην επιδερμίδα υψηλή προστασία από την UVB ακτινοβολία η οποία υπάρχει κυρίως το καλοκαίρι, αλλά και την UVA, η οποία υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους –ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά, είναι αόρατη και μπορεί να διαπεράσει ακόμα και το τζάμι, ενώ η επίδρασή της στη γήρανση της επιδερμίδας είναι μη αναστρέψιμη.

Από το πρωί πριν φύγω από το σπίτι, στο αυτοκίνητο, το δρόμο ή το γραφείο, αλλά και τη θάλασσα, αυτό το αντηλιακό προϊόν υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ μου και μού εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα ενάντια στις επιδράσεις του ήλιου. Χάρη στην τεχνολογία ON THE MOVE που διαθέτει, επιτρέπει ταχύτατη εφαρμογή με ένα μόνο ψέκασμα.

Αυτό που λάτρεψα από την πρώτη κιόλας δοκιμή του είναι η ανάλαφρη υφή mist. Το ανανεώνω διαρκώς χωρίς άγχος και το εφαρμόζω ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ, αφού δεν το αλλοιώνει και δεν χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια, κάτι που μου εξασφαλίζει το τέλειο beauty look από το πρωί ως αργά το απόγευμα. Ακόμη, αφήνει fluid-to-powder αίσθηση, ενώ έχει φωτοσταθερά φίλτρα και προσφέρει υψηλή προστασία ευρέος φάσματος.

photo credits Unsplash.com

 

Τα πλεονεκτήματά του όμως δεν σταματούν εδώ! Πρόκειται για μια φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη ώστε να δίνει ματ αποτέλεσμα, να φροντίζει την επιδερμίδα και να της προσφέρει ενυδάτωση, ενίσχυση του δερματικού φραγμού και οπτική βελτίωση των ρυτίδων, κάνοντας την όψη της πιο λαμπερή και νεανική και δημιουργώντας την τέλεια βάση για ένα φυσικό look.

Πρόσφατα ανακάλυψα και μια ακόμη υπέροχη χρήση του, η οποία είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσει. Το Sun Screen On The Move SPF 50 μπορεί να εφαρμοστεί και στα μαλλιά, δίχως να επηρεάσει το styling είτε πρόκειται για ένα beach waves χτένισμα είτε για το ωραιότερο ίσιωμα που έχεις κάνει ever.

Με τόσα θετικά ένα είναι σίγουρο: αυτό το πολυλειτουργικό αντηλιακό προϊόν θα γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σου σύμμαχος!

 

 

Cover photo credits Unsplash.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός