Skip to main content

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2021: Τα beauty looks που αγαπήσαμε

Τρεις διάσημες γυναίκες τράβηξαν το ενδιαφέρον μας και γίνονται έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας



Αίγλη και λάμψη είχε η 6η Ιουλίου, με το 74ο Φεστιβάλ Καννών να ξεκινά και να μας μεταφέρει στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στην γαλλική παραθαλάσσια πόλη. Ηθοποιοί, μοντέλα και άλλοι celebrities τίμησαν με την παρουσία τους το σινεμά και έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά από τα φλας των φωτογράφων.

Η βραδιά «άνοιξε» με την παγκόσμια πρεμιέρα της δραματικής ταινίας “Annette” του του γάλλου σκηνοθέτη Leo Carax, με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Marion Cotillard και τον Adam Driver. Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν αστέρια του Hollywood, με τις λαμπερές καλεσμένες να φορούν δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής και διαμάντια πολλών καρατίων και να ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους με εξαιρετικά beauty looks, τα οποία πραγματικά γίνονται πηγή έμπνευσης για όλες μας.

Η πρώτη διάσημη που τράβηξε τα βλέμματα επάνω της είναι η προαναφερθείσα Marion Cotillard, η οποία επέλεξε μια super chic τουαλέτα του οίκου Chanel και έμεινε πιστή σε μια παλέτα γήινων και ουδέτερων τόνων, που συνθέτουν το πιο κολακευτικό φυσικό μακιγιάζ. Τα μαλλιά της ηθοποιού ήταν χτενισμένα προς τα πίσω με βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

photo credits Instagram @hairbyadir

photo credits Instagram @hairbyadir

 

Άλλη μια σταρ που ξεχωρίσαμε ήταν η Jessica Chastain, η οποία εμφανίστηκε με γοτθικό στιλ. Επέλεξε ένα corset φόρεμα του οίκου Christian Dior και το συνδύασε με ρουμπίνια Chopard περίπου 200 καρατίων.  Ο makeup artist, Tyron Machhausen, ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, απογείωσε την εμφάνισή της, εφαρμόζοντας βουργουνδί χρώμα κραγιόν στα χείλη της σε τόνο που έκανε την τέλεια αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών της, τα οποία ήταν χτενισμένα σε κλασικά Hollywood waves.

photo credits Instagram @tyronmachhausen

 

Τέλος, η Candice Swanepoel ενθουσίασε τους πάντες με την κεντημένη ολόσωμη φόρμα του οίκου Etro σε nude χρώμα, η οποία τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και θύμιζε κάτι από ’70s, χάρη στα flare μανίκια της. Όσο για το beauty look της, αυτό αποτελούνταν από ένα φυσικό και «γλυκό» μακιγιάζ σε ροδακινί αποχρώσεις, με gloss χείλη, δια χειρός Vincent Oquendo, ενώ τα μαλλιά της είχαν χωρίστρα στη μέση και ήταν χτενισμένα σε sleek στιλ.

photo credits Instagram @carlomengucci

 

 

Cover photo credits Instagram @tyronmachhausen

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη