Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Bella Hadid άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στο νέο της look

Το “mocha chocolate” θεωρείται το απόλυτο χρώμα για το καλοκαίρι



Το καλοκαίρι μας βάζει πάντα σε σκέψεις για μια ανανέωση της εμφάνισής μας και τα μαλλιά αποτελούν τον πρώτο στόχο για αλλαγή. Πέρα από ένα «φρέσκο» κούρεμα, το χρώμα τους παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεσή μας και με αυτό φαίνεται να συμφωνούν και οι celebrities οι οποίες κάθε τέτοια εποχή επισκέπτονται από νωρίς το αγαπημένο τους κομμωτήριο.

Για το φετινό καλοκαίρι, η πιο σικ, θηλυκή και συνάμα σέξι πρόταση έρχεται από την Bella Hadid. Το supermodel αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και την αποκάλυψη έκανε hair expert, Jenna Perry, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της Bella Hadid και σημείωσε στη λεζάντα του post ποιο ακριβώς είναι το χρώμα που δημιούργησε για εκείνη.

Όπως μπορείς να δεις, στη φωτογραφία η Bella Hadid εμφανίζεται χαμογελαστή, με πολύ μακριά, σκούρα καστανά μαλλιά. Σύμφωνα με την Jenna Perry πρόκειται για το χρώμα “mocha chocolate”, το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα τη λευκή επιδερμίδα του top model και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου της.

photo credits Instagram @jennaperryhair

 

Το νέο hair look της Bella Hadid προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στις θαυμάστριές της και όπως όλα δείχνουν, θα το βλέπουμε ξανά και ξανά μέχρι το φθινόπωρο. Αυτή η πρόταση γίνεται η τέλεια εναλλακτική λύση για όσες γυναίκες έχουν βαρεθεί το ξανθό ή απλά δεν επιθυμούν «ανοίξουν» τα μαλλιά τους, όπως επίσης για εκείνες που λατρεύουν τα γήινα χρώματα.

 

 

cover photo credits Instagram @bellahadid

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά