Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το νέο άρωμα που σου προτείνει η Rosie Huntington-Whiteley

Floral scent.



Αφού έγινε το πρόσωπο της Marks&Spencer, το διεθνούς φήμης μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley λανσάρει τώρα ένα floral, ανατολίτικο άρωμα, για να ανταμείψει την αγάπη των θαυμαστών της. 

Σε δήλωσή της, η Rosie αποκάλυψε πως ήθελε πάντα ένα άρωμα με την υπογραφή της και  ένιωσε σαν μικρό παιδί μέσα σε ένα κατάστημα γεμάτο γλυκές λιχουδιές και ζαχαρωτά, κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του. 

ros751.jpg

Το σέξι και πολυτελές άρωμα, Rosie For Autograph, είναι η πρώτη της απόπειρα και θα το χαρακτηρίζαμε ανατολίτικο με νότες πιπεριού, λεμονιού και ροζ τριαντάφυλλου. 

ros750.jpg 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.