Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Emily Ratajkowski έγινε κοκκινομάλλα και το νέο της look είναι εκπληκτικό

Θα τολμούσες αυτή την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου;



Είναι μια από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο των social media και ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση. H Emily Ratajkowski, που τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει στις σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά της, αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και εμείς την εγκρίνουμε σίγουρα!

Μέσα από μια φωτογραφία που η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Emily αποκάλυψε το νέο χρώμα στα μαλλιά της. Πλέον είναι κοκκινομάλλα, «υιοθετώντας» μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη χρονιά του 2023.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία, το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι το χάλκινο, όμως έχει σκούρους υποτόνους και σκούρα ρίζα, ώστε να αποφεύγεται η συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο.

emratakokkinomslls

Instagram @emrata

 

 

Στη σφαίρα της προσωπικής αισθητικής, το χρώμα των μαλλιών είναι πρωταρχικής σημασίας. Είναι ισχυρός παράγοντας αυτοπραγμάτωσης κι ένας τρόπος να αλλάξεις το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Βάφοντας τα μαλλιά σου ό,τι χρώμα θέλεις, όσο συχνάθέλεις, έχεις την απόλυτη ελευθερία και τη δύναμη να επιλέξεις ποια είσαι. Τι γίνεται όμως με την πιθανή φθορά του χρώματος και μάλιστα όταν επιλέξεις ένα απαιτητικό, όπως το χάλκινο;

Αν θέλεις να πειραματιστείς και να τολμήσεις, όπως η Emily Ratajkowski, τότε δεν έχεις παρά να το κάνεις! Και αυτό γιατί υπάρχει επαγγελματική λύση η οποία θα σου προσφέρει την κατάλληλη για το χρώμα των μαλλιών σου περιποίηση, επανορθώνοντας την τρίχα από μέσα προς τα έξω, όποια υπηρεσία βαφής κι αν προτιμήσεις.

Αυτό είναι και το μυστικό της Emily Ratajkowski. Η ίδια εμπιστεύεται την Kérastase και τη σειρά Chroma Absolu, τα προϊόντα της οποίας χαρίζουν περισσότερη λάμψη, κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά, μειώνουν το φριζάρισμα και διατηρούν την ένταση του χρώματος.

Προμηθεύσου το BAIN CHROMA RESPECT της σειράς και λούσε τα βαμμένα σου μαλλιά με αυτό το καταπληκτικό ενυδατικό σαμπουάν. Συνδυαστικά προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το επανορθωτικό conditioner ή και τη μάσκα βαθιάς αναζωογόνησης.

bainchromarespect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @emrata

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας