Skip to main content

BEAUTY NEWS

Cinnamon Cookie Butter: Αυτό το χρώμα μαλλιών θα γίνει top τάση του φθινοπώρου

Το είδαμε στην Hailey Bieber



Έχεις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, το χρώμα των μαλλιών σου έχει ξεθωριάσει και βρίσκεσαι σε αναζήτηση του νέου σου look; Τη λύση έχει για σένα που περνάς αυτή τη φάση, η Hailey Bieber (άλλωστε πάντοτε οι celebrities έχουν να μας προτείνουν κάτι «φρέσκο» είτε αφορά στην ομορφιά είτε στη μόδα).

Η Hailey Bieber λοιπόν αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και «υιοθέτησε» το «Cinnamon Cookie Butter». Το look της επιμελήθηκε ο celebrity colourist Matt Rez, ο οποίος έκανε την αλλαγή αυτή θέλοντας να δώσει ένα φυσικό αλλά και «γλυκό» αποτέλεσμα στα μαλλιά της Bieber.

Το χρώμα αυτό βασίζεται σε μια σκούρα καστανή απόχρωση ενώ υπάρχουν και λεπτομέρειες στο χρώμα της κανέλας που κάνουν τη διαφορά. Ανάλογα με το πώς πέφτει το φως επάνω στα μαλλιά, το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί είτε πιο κόκκινο είτε πιο χρυσό – καφέ.

biebcinammon

@haileybieber

 

Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε και για όσες γυναίκες έχουν κουραστεί από το ξανθό χρώμα και επιθυμούν κάτι πιο γήινο.

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @haileybieber

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας