Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το ηλιοκαμένο look της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ο καλύτερος επίλογος του καλοκαιριού

Δείτε πώς καταφέρνει να δώσει αυτή την κολακευτική απόχρωση στα μαλλιά της



Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παρευρέθηκε σε ένα πάρτι στο Παλάτι του Κένσινγκτον στις 20 Σεπτεμβρίου, που έγινε προς τιμήν της ίδιας και του συζύγου της, ηθοποιού Μάθιου Μπρόντερικ. Λαμπερή με ένα σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εντυπωσίασε με ένα αξιοζήλευτο χρυσό μαύρισμα ενώ εξίσου κέρδισε τις εντυπώσεις με τα μαλλιά της που έμοιαζαν κατάλληλα λιασμένα τώρα που το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του.

Τα ηλιοκαμένα μαλλιά είναι η υπογραφή της Parker εδώ και πολλά χρόνια. Έχει δουλέψει με τη χρωματίστρια, Gina Gilbert, με έδρα τη Νέα Υόρκη, για σχεδόν δύο δεκαετίες και το ζευγάρι έχει απογειώσει την τέχνη του φυσικού balayage. «Ζωγραφίζω τις άκρες της με μεγαλύτερο όγκο υπεροξειδίου, ώστε να μετακινείται από τις σκούρες ρίζες στις πιο ανοιχτόχρωμες άκρες», δήλωσε η Gilbert παλιότερα στη Vogue. «Μοιάζει σαν ο ήλιος να τα άγγιξε έτσι».

Τα μαλλιά της Parker φαίνονται ακόμη πιο ξανθά και πιο λαμπερά από ό,τι συνήθως πρόσφατα, αλλά τα εξαιρετικά ελαφριά «κομμάτια» της –οι ίνες που πλαισιώνουν το πρόσωπο– είναι πάντα εδώ. Η Gilbert τα προσθέτει για έναν λόγο: είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσει και να ανυψώσει το δέρμα και να τραβήξει την προσοχή στα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου. «Η Sarah έχει αυτά τα όμορφα κρυστάλλινα μάτια και τονίζονται από αυτά τα πιο ανοιχτόχρωμα κομμάτια», εξηγεί η Gilbert.

H SJP είναι τώρα 58 και ποτέ δεν φαινόταν καλύτερα. Η κρυφή τοποθέτηση πιο ανοιχτού χρώματος μαλλιών μπορεί να κάνει τη διαφορά σε κάθε επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, οπότε αν δυσκολεύεστε να αποκτήσετε τη λάμψη σας, γιατί να μην το δοκιμάσετε;

sarajparker

Αν έχετε θαυμάσει τα μαλλιά της Sarah Jessica Parker καθώς υποδύεται την Carrie Bradshaw στο And Just Like That, δεν είστε μόνοι. Ενώ η Bradshaw λατρεύει να πειραματίζεται με διαφορετικά χτενίσματα –από διακοσμημένες κοτσίδες έως λείους κόμπους– ένα πράγμα που παραμένει σταθερό είναι το εξαιρετικό χρώμα μαλλιών της Parker.

Οι δυο τους συνεργάζονται για 15 χρόνια, οπότε η Gilbert ξέρει ακριβώς πώς προτιμάει η Parker τα μαλλιά της. «Στη Σάρα αρέσει να αλλάζει λίγο το χρώμα των μαλλιών της. Κυρίως, κάνουμε μία μόνο διαδικασία [ένα μόνο χρώμα βαφής] ακριβώς στη χωρίστρα της και γύρω από τη γραμμή των μαλλιών — αλλά όχι σε ολόκληρο το κεφάλι. Δεν της αρέσει να κάθεται βαφή στο τριχωτό της κεφαλής της».

Μετά από αυτό, όλα έχουν να κάνουν με το balayage, το οποίο δίνει στα μαλλιά της Parker διάσταση και αντίθεση, και τα κάνει να φαίνονται φυσικά ηλιοκαμένα, αντί να δείχνουν καμένα.

Μπορεί επίσης να έχετε σημειώσει ότι η Parker, έχει αγκαλιάσει τα γκρίζα της τα τελευταία χρόνια, και στη σειρά – και φαίνεται αξιοζήλευτα καλό. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήθελε το γκρι να συνδυάζεται με το ξανθό της. Η αντίθεση μεταξύ του γκρι, του ξανθού και του πιο σκούρου χρώματος – δίνει μια πολύ ωραία διάσταση, θα συμφωνούσαμε.

credit photo: David M. Benett/Getty Images

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του