Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το νέο άρωμα του Harry Styles αναδίδει μυρωδιά «δέρματος» και «ζεστασιάς»

Τρία νέα αρώματα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ο τρομερός Harry Styles



Ο Harry Styles όρμησε στην αρένα της ομορφιάς το 2021 με το λανσάρισμα της μάρκας ομορφιάς και lifestyle Pleasing, αλλά πρόκειται να κάνει τα πρώτα του βήματα στο άρωμα με την κυκλοφορία όχι ενός, αλλά τριών νέων αρωμάτων αργότερα μέσα στο 2023. Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Και, αν αναρωτιέστε πώς μυρίζει ένα άρωμα με την υπογραφή του Harry Styles, ίσως να είστε τυχεροί. Για τους θαυμαστές που αναζητούν μια πρώιμη εντύπωση, η μάρκα έχει αρχίσει να περικλείει ένα δείγμα από κάθε άρωμα σε όλες τις παραγγελίες που γίνονται στο Pleasing.com, για να δώσει στην «πιστή και αγαπημένη κοινότητά» της μια αποκλειστική «πρώτη ματιά».

Όσο για την κορυφαία γραμμή; Να τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Τα αρώματα – με το όνομα Closeness, Rivulets και Bright, Hot – έχουν σχεδιαστεί για να «ξεκινήσουν μια σκόπιμη εξερεύνηση της ζεστασιάς, και συγκεκριμένα, τη ζεστασιά ενός μόσχου δεύτερου δέρματος». Ξέρουμε λοιπόν ότι θα μπουν στην κατηγορία των δημοφιλών αρωμάτων δέρματος μαζί με τα headliners όπως το Glossier You, το Phlur's Missing Person και το Escentric Molecules 01. Αλλά μας ενδιαφέρει να δούμε πώς θα το πραγματοποιήσει Styles.

pelasing

Έχουμε μεγάλες ελπίδες, αφού ο Styles κάλεσε μερικές από τις κορυφαίες μύτες του κόσμου της ομορφιάς για βοήθεια. Επέλεξε τον οίκο αρωμάτων, Robertet, που ειδικεύεται στις φυσικές πρώτες ύλες, και διόρισε τον Γάλλο αρωματοποιό, Jérôme Epinette, ο οποίος έχει δημιουργήσει αρωματικές επιτυχίες όπως το Gypsy Water του Byredo. Ο Epinette έχει επίσης εντυπωσιακή γκάμα, καθώς έχει συνεργαστεί με όλους, από πολυτελείς μάρκες όπως το Atelier Cologne και το Vilhelm, μέχρι την Ariana Grande στο Thank U, Next και μάλιστα συνεργάστηκε για το εμβληματικό άρωμα Bum Bum της Sol de Janeiro.

Εάν η τρέχουσα σειρά Pleasing του Harry Styles είναι κάτι που θα ακολουθήσει, προβλέπουμε ότι το τρίο θα είναι εκφραστικό, μη κομφορμιστικό και λίγο τολμηρό, παρόλο που θα είναι ένα γυμνό άρωμα δέρματος. Όμως, υποθέτουμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε… ή μάλλον, καλύτερα, να μυρίσουμε!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Θετικές εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Tι λέει η σύζυγός του

«Στην κόρη μας λείπει ο μπαμπάς της- Θα σηκωθεί, θα είναι όπως ήταν πριν»

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις