Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αφοσιώσου στη χαρά της ζωής με το Devotion Eau de Parfum Dolce&Gabbana

Η Κaty Perry εκφράζει την αφοσίωσή της στον οίκο Dolce&Gabbana, καθώς πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου Devotion Eau de Parfum.



Η αδιαμφισβήτητη και άνευ όρων αφοσίωση του οίκου Dolce&Gabbana στο στυλ, τη λεπτομέρεια και την ίδια τη μόδα, η οποία ζει μέσα από τη δεξιοτεχνία και το πάθος, την ιδιοφυΐα και τη φαντασία, είναι μια μορφή αγνής αγάπης που αφηγείται μοναδικές και διαχρονικές δημιουργίες. Σήμερα, παράλληλα με αυτό το σύμπαν των νοημάτων, έρχεται το άρωμα της αληθινής αφοσίωσης.

Devotion Eau de Parfum. Ένα άρωμα που υμνεί την ομορφιά των ευγενέστερων αξιών της ζωής, τη σπίθα που δίνει νόημα στα πάθη σε συνδυασμό με την ευγνωμοσύνη και τη γενναιοδωρία στον πυρήνα κάθε όμορφης σχέσης που έχει κανείς στην καρδιά του.

Η Sacred Heart, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα των καλλιτεχνικών δημιουργιών του οίκου Dolce&Gabbana, αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο αγάπης. Σε όλες τις μορφές και αποχρώσεις του, επιστρέφει για να φωτίσει την τελευταία οσφρητική δημιουργία με το αδιαμφισβήτητο μοτίβο του, με σκοπό να αποτυπώσει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο του Dolce&Gabbana Beauty.

Η Κaty Perry εκφράζει την αφοσίωσή της στον οίκο Dolce&Gabbana, καθώς πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου Devotion Eau de Parfum.

Η χαρακτηριστική, πολυσύχναστη προβλήτα Marina Grande στο Capri, γεμάτη με παλιές ψαρόβαρκες, τη μυρωδιά των ανθών πορτοκαλιάς, το θόρυβο του εορταστικού πλήθους. Και ξαφνικά, μια ματιά!

Μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα, η Κaty Perry, που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Devotion Eau de Parfum απολαμβάνει τις διακοπές της στο γαλάζιο νησί. Φτάνοντας στην προβλήτα, η Katy συλλαμβάνει το φευγαλέο βλέμμα του Michele Morrone, ο οποίος υποδύεται έναν νεαρό ντόπιο ψαρά. Εκείνη τη στιγμή τα πεπρωμένα τους διασταυρώνονται. Συναντιούνται αργότερα ξανά σε ένα πάρτι, ανταλλάσσοντας παθιασμένες ματιές. Είναι η αρχή μιας ιστορίας αγάπης και αφοσίωσης, σφραγισμένη με τη Sacred Heart.

Ωδή στην ομορφιά των ευγενικών αξιών

Devotion Eau de Parfum. Το πρώτο, φωτεινό και gourmand άρωμα από τον οίκο Dolce&Gabbana. Με ένα όνομα τόσο υποβλητικό όσο και η σύνθεσή του, το άρωμα αποτελεί μια ισχυρή έκφραση του DNA της μάρκας. Οι οσφρητικές του νότες κλεισμένες σε ένα πολύτιμο μπουκάλι σφραγισμένο με την Sacred Heart, μας μεταφέρει σε χαρούμενες ιταλικές στιγμές.

Κατασκευασμένο στην Ιταλία με άριστες πρώτες ύλες και σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα υψηλής αρωματοποιίας, το Devotion γεννήθηκε από τη διαίσθηση και την εμπειρία του Olivier Cresp. O διάσημος Μaster Perfumer, συλλαμβάνει επιδέξια την πεμπτουσία της ιταλικής φινέτσας σε μια οσφρητική δημιουργία εξαιρετικών αντιθέσεων. Φωτεινό στις νότες κορυφής και αισθησιακό στις νότες βάσης, όπου η φρεσκάδα των λουλουδιών πορτοκαλιάς συναντά τη γλυκύτητα της βανίλιας Μαδαγασκάρης, ενώ τα ζαχαρωμένα εσπεριδοειδή δίνουν μια δελεαστική gourmand πινελιά.

Αφοσίωση και στο μακιγιάζ με τη συλλεκτική σειρά Devotion Make Up Collection

Σε συνδυασμό με το νέο άρωμα Devotion Eau de Parfum, o οίκος Dolce&Gabbana Beauty παρουσιάζει μια νέα σειρά μακιγιάζ, αφιερωμένη στο άρωμα της αληθινής αφοσίωσης.

Η συλλεκτική Devotion Make Up Collection εκφράζει την ιδανική, διαχρονική ομορφιά που συνδυάζει συναίσθημα και αυθορμητισμό.

Τρία νέα προϊόντα που εκφράζουν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία και τον τολμηρό πειραματισμό του οίκου. Οι καινοτόμες vegan συνθέσεις τους, περιέχουν ενεργά συστατικά που εξάγονται από φυσικούς πόρους που καλλιεργούνται σε μικρές ιταλικές κοινότητες, απόδειξη της συνεχούς αφοσίωσης του οίκου στις ρίζες του.

Με άνετη υφή και άμεσα αποτελέσματα μακράς διαρκείας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, τα τρία προϊόντα μακιγιάζ σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο, τολμηρό και άψογο makeup look. Η μεγάλη συλλογή των αποχρώσεων, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικές πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, για κάθε περίσταση. Η εμβληματική Sacred Heart, σε 3 διαστάσεις σε antique zamak πάνω στην συσκευασία των νέων προϊόντων, συμβολίζει την αιώνια αγάπη και αφοσίωση που συνεχίζει να ανανεώνεται με μια δημιουργική πινελιά.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του