Skip to main content

BEAUTY NEWS

Fall hair trends!

Ανακάλυψε όλες τις αποχρώσεις που θα δώσουν αέρα αλλαγής στα μαλλιά σου! 



Το Φθινόπωρο είναι εποχή αλλαγών τόσο στην εμφάνισή μας όπως άλλωστε και στη φύση. Αν έχεις ανάγκη για ανανέωση ξεκίνα από τα μαλλιά σου. Αφού τους χαρίσεις μια κούρα ομορφιάς που θα αποκαταστήσει τις φθορές του καλοκαιριού, βρες το χρώμα που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα λατρεύεις να βλέπεις κάθε πρωί που ξυπνάς. 7 ιδιαίτερα look υποδέχονται με στυλ τον Χειμώνα και σου υπόσχονται μια ακαταμάχητη εκδοχή του εαυτού σου που θα λατρέψεις! 

 

Dark noir with a twist

Αν είσαι μελαχρινή και δεν θέλεις δραματικές αλλαγές στην εικόνα σου, αν είσαι λάτρης των σκούρων μαλλιών δοκίμασε μικρά θαυματουργά tips για να πετύχεις ένα ανανεωμένο look με λάμψη και ζωντάνια. Ο κομμωτής σου θα σου εφαρμόσει μια μόνιμη βαφή στις ρίζες σε έντονο σκούρο χρώμα, ενώ από τη μέση και κάτω ένα πιο ανοιχτό gloss που θα χαρίσει 2-3 τόνους πιο ανοιχτές άκρες και ένα αξεπέραστο λαμπερό αποτέλεσμα. 

Cowboy Copper 

Το Copper είναι έρωτας. Αν είναι και δικός σου αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να το επιχειρήσεις. Είναι το χρώμα του Φθινοπώρου, η must απόχρωση για κάθε fashionista. Μερικοί από τους πιο διάσημους κομμωτές εφάρμοσαν διακριτικούς βιολετί τόνους στο αγαπημένο ginger για να προσθέσουν μια ζεστή λάμψη στα μελαχρινά μαλλιά καθώς και λάμψη κάτω από το φυσικό φως του ήλιου. 

 

Espresso

Ένα γλυκό καστανό είναι πάντα καλή επιλογή για chic φθινοπωρινές εμφανίσεις. Αν το χρώμα σας χρειάζεται τόνωση και χαρακτήρα δοκιμάστε μια βαφή στην απόχρωση του γλυκού καφέ, για να αποκτήσει ξανά λάμψη και ταυτότητα. 

Bambi blonde

Το ξανθό αγαπάει τις Ελληνίδες και εκείνες το ίδιο. Απόκτησε ένα εντυπωσιακό ξανθό ζητώντας από τον κομμωτή σου να γεμίσει την κόμη σου με πολλά και διακριτικά babylights στο πάνω μέρος του κεφαλιού και στα πλάγια. Έπειτα ζήτα του να φωτίσει κι άλλο τις άκρες σου με μερικά κομμάτια από ξανθό της βανίλιας. Δώσε φως μόνο με την παρουσία σου με ένα ακαταμάχητο γοητευτικό και φωτεινό ξανθό. 

 

Hot Caramel

Επιστροφή στους πιο ζεστούς τόνους με μια απόχρωση σκέτη γλύκα! Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της τάσης την JLo, η καραμέλα γίνεται το επόμενο χρώμα στα μαλλιά σου. Τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αναδεικνύει τα περισσότερα δέρματα και είναι ιδανικό για σένα που αγαπάς μικρές αλλαγές που δεν κάνουν μπαμ!

Rose Blonde

Το κόκκινο μπαίνει δυναμικά στις τάσεις της φετινής σεζόν όχι όμως όπως το ξέρουμε. Αναμειγνύεται με ξανθά και καστανά χρώματα και χαρίζει μια rose blonde απόχρωση που θυμίζει κεχριμπάρι. Αν η επιδερμίδα σου είναι αρκετά λευκή αυτή η απόχρωση φτιάχτηκε αποκλειστικά για σένα.  

 

Handmade balayage

Πέρα από το χρώμα φέτος, σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζουν και οι τεχνικές. Μαλλιά που δημιουργούνται κατα παραγγελία δημιουργούν το ιδανικό φυσικό εξατομικευμένο αποτέλεσμα για την κάθε μία. Αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις τις λεπτομέρειες που σε ξεχωρίζουν από όλες τις υπόλοιπες και να αποκτήσεις τη συνολική αισθητική που αναζητάς. 

Αέρας αλλαγής φύσηξε στα μαλλιά σου. Βρες τη δική σου αγαπημένη τάση και κλείσε τώρα το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Τα μαλλιά άλλωστε είναι από τα πιο βασικά στην εικόνα μας. Ας τους δώσουμε αυτό που πραγματικά αξίζουν! 




Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;