Skip to main content

BEAUTY NEWS

Single eyeshadow : The one and only!

H τάση στο μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις! 



Ξέχασε όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα στο μακιγιαζ! To blending, τα πολλά πινέλα και τις πολλές σκιές ματιών. Κανόνες που πρέπει να τηρείς αλλά και δεξιότητες για ένα τέλειο αποτέλεσμα! Φέτος η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς, προτείνει απλότητα, λιτότητα και μας στρέφει σε πιο απλά βασικά βήματα, για να κάνουμε το μακιγιάζ μας παιχνιδάκι στο πι και φι. Όπως φαίνεται η μία και μόνο σκιά στα βλέφαρα είναι τάση τον φετινό χειμώνα και θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις. 

Προτίμησε αποχρώσεις ματ, που σου ταιριάζουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, τόνους δυναμικούς όπως navy μπλε, βαθύ πράσινο, καφέ και μελιτζανί μωβ. Δεν θα χρειαστείς να σβήσεις, να αναμείξεις, να δώσεις φως! Θα χρειαστείς τη σκιά μόνο και ένα πινέλο. Ναι καλά άκουσες! 

 

Πως θα πετύχεις το look! 

Φτιάξε μια όμορφη φυσική βάση που ακτινοβολεί, αποφεύγοντας τις πολλές γυαλάδες. Χρησιμοποίησε μια καλυπτική κρέμα με χρώμα, είτε μια βάση που προτιμάς ανάλογα την επιδερμίδα σου. Ταμπονάρισε με μια ελαφριά πούδρα για να δημιουργήσεις έναν ματ ομοιόμορφο καμβά. Πρόσθεσε ένα διακριτικό ματ ρουζ που θα χαρίσει χρώμα και υγεία στα μαγουλά σου χωρίς υπερβολές και έντονες αποχρώσεις και πέρασε με το πινέλο σου μια γενναία ποσότητα της σκιάς που έχεις διαλέξει. Ανέβασέ την μέχρι εκεί που πιστεύεις πως τονίζει το βλέμμα σου και στρώσε όσο περισσότερο μπορείς. Ακόμα και το εφέ μουτζουρωμένου είναι αποδεκτό, οπότε πειραματίσου ελεύθερα χωρίς φόβους και περιορισμούς. Ολοκλήρωσε το look με μπόλικη μάσκαρα και nude χείλη καθώς θέλουμε όλους τους προβολείς στραμμένους στα μάτια. 

 

Γιατί αγαπάμε το look!

Το μονόχρωμο καπάκι είναι διαχρονικό, κομψό και εύκολο στην εκτέλεση. Μπορείς να κάνεις την τάση κομμάτι της καθημερινότητάς σου, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτεις ιδιαίτερες δεξιότητες μακιγιάζ, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό και για πιο ώριμα δέρματα και λεπτές γραμμές που αγαπούν τις ματ υφές και επιβάλλεται να αποφεύγουν τα γυαλιστερά φινιρίσματα. Η μια και μοναδική σκιά στα μάτια χαρίζει μια ανεπιτήδευτη αίσθηση γοητείας, ένα τολμηρό edgy αποτέλεσμα, χωρίς πολλή φασαρία. 

 

Λοιπόν τι λές; Θα γίνει το αγαπημένο σου αυτόν τον χειμώνα; 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!