Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY NEWS

Burnt Orange: Κάνε δικό σου το απόλυτο nail trend της σεζόν!

Inspired από τις αποχρώσεις του Φθινοπώρου θα είναι το επόμενο manicure σου! 



Εσύ έβαψες τα νύχια σου στο απόλυτο χρώμα της χρονιάς ή αντιστέκεσαι ακόμα; Τα burnt orange νύχια, είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και έρχονται να αντικαταστήσουν τις κλασικές φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια σου, χαρίζοντας μια νότα ανανέωσης, φρεσκάδας, chicness και διαφορετικότητας. Σε συνέχεια του καλοκαιριού, οι τόνοι ζεσταίνουν αλλά παραμένουν φωτεινοί, οπότε και σου συστήνονται για να ανακαλύψεις την φθινοπωρινή τους εκδοχή. 

Συνδυάζοντας κομψότητα, εναλλακτικότητα αλλά και εσωστρέφεια σε βάζουν στο mood της εποχής θυμίζοντας τα ξερά πεσμένα φύλλα, τη φύση το Φθινόπωρο. Σκέψου τη βόλτα την ώρα του ηλιοβασιλέματος στο Central Park, μια βόλτα σε μια λίμνη στην εξοχή, την ώρα του δειλινού στη θάλασσα. Τόσα όμορφα χρώματα κρυμμένα σε ένα μπουκάλι, γίνονται η επιλογή σου στο επόμενο ραντεβού για μανικιούρ.

 

Τα burnt orange νύχια ολοκληρώνουν επιτυχημένα μια κομψή εμφάνιση με ελαφριά πλεκτά ή outfit στις ζεστές αποχρώσεις του γλυκού γκρι ή του ζεστού καφέ! Προτίμησε ένα τετράγωνο σχετικά μακρύ σχήμα ή ένα κοντό με στρογγυλεμένες άκρες, καθώς και σχέδια του συγκεκριμένου χρώματος σε μακριά τεχνητά νύχια. 

Άσε πίσω τα διαχρονικά τετριμμένα χρώματα του Φθινοπώρου, που διάλεγες μέχρι σήμερα, όπως ζεστά κόκκινα, κόκκινο του κρασιού, πράσινο σκούρο και μπλε, μαύρο, γκρι και μπορντό και ενέδωσε σε μια κολακευτική και φρέσκια επιλογή που θα αναδείξει τα χέρια σου και θα σε βάλει στην πρώτη γραμμή των trend, όσο ο καιρός το επιτρέπει! 

 

 To trend ξεκίνησε από το Tik Tok συγκεντρώνοντας πάνω από 116 εκατομμύρια προβολές, ενώ θαυμάστριες της τάσης είναι πολλές celebrities που τάχθηκαν φανατικές του burnt orange manicure, με το που πέρασε το καλοκαίρι κι αποχωρίστηκαν τις neon summer αποχρώσεις. 

 

Λίγο πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου, στο αγαπημένο σου nail salon, πάρε ιδέες και χάρισε στα νύχια σου το πιο trendy nail color της σεζόν για να είσαι on top! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά